Hocam her zaman ne yaptıgınızdan çok işi nasıl yaptıgınız önemli :) Gene imleme siteleri üzerinden örnek vereceğim çunku tam bu konularla alakalı. Digg, reddit duymuşsunuzdur. Burada yapılan her imleme aslında bir tanıtım yazısı niteliği taşıyor. ve bu sitelerin ne kadar Büyük siteler oldugunu görüyoruz hepimiz. Siteden çok link çıkışı vermenin bir zararı oldugunuda düşünmüyorum ayrıca öyle olsaydı bir çok "gerçek Blog" Yani para kazanma vs amacı gutmeyenler bir yere gelemezdi. Ama bakıyorum bazı bloglara adam her yazısında 3-4 link çıkışı yapmış alexa degeri, takipçi sayısı muazzam. Doyurucu bilgi varsa gerisi hikayedr
Bu alandan düşünmemiştim fakat digg ve reddit gibi sitelerin amaçları imleme sitesi olarak piyasada olması değil midir zaten ? İlk mesajımda da yazdığım gibi kişisel düşüncelerimdir :) Kalitesiz tanıtım yazılarıyla doldurulmuş ve bilgi vermeyen bir blogdan sıkılırım. Zaten sizin dediğiniz şekilde yapanlar blogculuğu bilen ve bloguna değer veren insanlardır siz de haklısınız :)