-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
20 tl bile versen günümüz şartlarında para değil birde beğenilirse diyorsun 5-10 tl desen uğraşdığına değmez kendi sitemi açar yazarım daha iyi
1 kişi bu mesajı beğendi.
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız
www.instagram.com/gul.yabaniii
duzur85
Kafa Nereye Bizz Oraya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacı, Gezgin, Hayalperest
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam kusura bakma ama 20 TL için kimse bu işe girmez artık herkes gözünü açtı sana yazıp sana kazandıracağıma kendisi blog açıyor eskisi gibi zor işlerde değil artık herkes bir heves kendine yapıyor anlayacağın
www.gezelim.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
10 blog yazısı için rahat 1 gününü harcamak zorunda karşılığında eline 50 lira geçecekse dışarıda bir işte daha fazla kazanabilir o açıdan demiştir. Ama günlükte olsa iş bulamaycaklar için mantklı bir iş olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger, Freelancer
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eleştirenler yazı başına ne kadar kazanıyor merak ediyorum. Evet 20 tl iyi bir yazı için ucuzdur. Ancak türkçe içerik için 4000 okumadan sonra yayınlayan adsense kazancına geçebilir. Yazdıklarınız 4000 kere okunacaksa güzel. Gördüğüm kadarıyla blogların çoğu baştan savma iş yapıyor. Ben 800 kelime yazdığımda az diyorum adam 200 kelimeyle 1. sırada neden yokum, diyor. Yazın ama ne yazdığınız da önemli. Ayrıca burada bedava yorum yaptığınızı ve wmaracı'ya hit çektiğinizi de düşünelim. İnstagrama bedava fotoğraf, twitter'a bedava düşünce ve facebook'a bedava veri veriyorsunuz. Adam en azından bir teklifte bulunmuş. Zira o da bir risk alıyor. Beğenen yazı gönderir, beğenmeyen de kendini işine bakar. Ayrıca burada daha önce blog yazmamış olanlar da var. Onlar için de motivasyon olabilir. Son olarak, bloggerların çoğu sunucu ve alan adı masrafını çıkaramıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumlarda parayı az buldum demek normal ama şu yorum çelişkili. Site açsa zaten kazanır demişsiniz. Ufak bir wma araması ile site açtığı halde para kazanamayan binlerce gönderiye ulaşabilirsiniz. Birisi site açıp 'yeni site açtım sizce nasıl?' diye sorduğunda hemen altına da şu yazılıyor. Artık bu işler çok zor para kazanamazsınız büyük siteler var vs vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10 tane yazı yazıyorsun aldığınn para 50 tl değer mi 10 tane orjinal makale yazmak 1 gününü alır en iyi durumda oda 1 gün uğraşsam gidip kendim site açarım kendi siteme yazarım daha fazlasını kazanırım daha makaleleri sana sevdircem de bla bla... sana para kazandırcağıma kendim kazanırım
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız
www.instagram.com/gul.yabaniii
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kazanç neye göre daha detaylı açıklayın lütfen.