YenerK
yenerkayahan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tesekkurler hocam destekleriniz icin :)
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Zamanında 3 kez blog kapattım, kapatmamın sebebi kafamda tam olarak bir şablon, kategori bulamamış olmamdı. Son açtığım blogu açmadan önce yazacağım kategorileri, yazdığım üslubu bile ayarladım diyebilirim, bence blog açılmadan önce bu tip şeylerin iyice hesaplanması gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Serbest
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
YenerK boşver gitsin. Biz Google yüzünden nice sitelerimiz gitti. Sen en azından sitenin parasını almıssın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
değer ve emek verilerek özgün yazılan bir blog eninde sonunda sahibine kazandıracaktır.
mesela şuan tuttuğum blog 4 aylık bir site olmasına ve "tanıtım yazısı alıyorum" gibi bir reklam yapmadığım halde 2 günün biri "sitenizde tanıtım yazımızı yayınlamak isteriz" şeklinde teklifler almaktayım.
Bu tekliflerin en azı 20 TL en çoğu ise 35 TL (tanıtım yazıları karşı tarafa ait olmak kaydı ile) buna rağmen çoğu teklifi reddediyorum. Zira benim için önemli olan sitemin içeriğine uyumlu yazılar olması ve sitemin çöpe dönüşmemesi.
Vel hasıl varmak istediğim nokta; işin başında pes etmeyin, sabredin ve kaliteli içerik cıkarmaya çalışın, prensiplerinizden taviz vermez ve devamlılığı sağlarsanız, sizin teklif sunmanıza gerek kalmadan size teklifler sunulur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)