-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gerçekten okul veya iş yüzünden kapatmak oldukça saçma. En azından 2-3 günde bir yarım saatini ayır bir yazı yaz yine yeter . Blogunuzda yayınladığınız yazılar ne ile ilgili olursa olsun zaman içinde değerlenecektir. Bu süreyi kısaltmak tabikide blog yazarlarına ve yöneticilerine kalıyor. Çok iyi hatırlıyorum çok yakın bir arkadaşımın abisi çok iyi bir blog yapmıştı. Aylık 250-300 lirayı çok rahat çıkartıyordu Tabi bloggerdan açtığı içinde domain parası falanda harcamıyordu. Askere gideceği için blogu bir arkadaşına 2500 TL ye satmıştı. Askerden geldiğinde sattığı arkadaşı aynı blogdan ayda 1000 liradan daha fazla para kazanıyor hale gelmişti. Kısacası blogunuzu kolay kolay satmayın. Asla ve asla blogunuzu silmeyin, bir köşeye atıp bırakmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Satılık Facebook sayfaları ve Twitter hesapları için PM atınız...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
4 yıldır blog tutuyorum. Emin olun sabırlı olunca ve isteyerek yazı yazınca maddi olarak fazlasıyla kazanımınız oluyor zaten. Birde ben blog tutmayı artık zevk haline getirmiş biriyim. Şu hayatta olmazsa olmazlarım arasındadır.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kesinlikle katılıyorum. Severek yazmak çok önemli. Yazarken zevk almazsanız bir süre sonra bütün hevesiniz kaçar zaten
Satılık Facebook sayfaları ve Twitter hesapları için PM atınız...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Freelance Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Küçük yaştan blog tutmak lazım ya , valla bak. Tavsiyeye gelin şimdi ; Olay tamamen şu. Özgün makale ne kadar çok olursa o kadar iyi eyvallah. Türkçe yazan yazarlar olarak bi dünya dili olmadığı için 10 numara yazılarımız rağbet görmüyor ama bizim millet de zıttırı pıttırı ne varsa aramayı gerçekten çok seviyor. Facebook'a girmek için Google'a Facebook yazan nesiliz , daha ne diyeyim.
Neyse ; Makalelerin özgün olması , birde uzun yaşlı bir blog tutarsak birde önemli aranan bir konuya özgü blog tutuyorsak ciddi anlamda özgün yazılar değerleniyor. Çünkü Google'da üst aramada kalan yazılar sürekli o üst kısımda kalmıyor , elbet ki biz de çalışma yapmasak bile doğru bir bilgi vermişsek sayfada geçirilen vakit uzadığı için Google bunu değerlendiriyor ve üstlere doğru alıyor. Bunun 1 değil 10 makale için olduğunu düşünün , 10 makaleniz çok değerli yani.
1 yıl 10 değerli makale yazılsa , herbirine günde 10 kişi girse.
Günde 100 , ayda 3000 hit.
Ben en kötüsünden hesaplıyorum. Blog 3 yıllık olsa günlük 300 hite vursa , konuların saçmasapan olma olasılığına göre insanların reklamı bilmediğinden tıklama oranı yükselse birdönem sonra oturduğumuz yerden harçlık kazanabiliyoruz. Üstelik değerlendirebileceğimiz bir ek işimiz oluyor.
Bu mantığın yanında Türkiyede bloglarda genel olarak yapılan hata ; Ya ilk gün ben şimdi bu yazıları forumda kaynak bıraktım paylaştım , 100 hit geldi. Ben bunu hergün yapamıyorum , hergün de yazı yazamıyorum alıntı yapayım bari. Ya ben alıntı yapmaktan da sıkıldım satabilirsem satayım bari. ( Tabi bunları düşünene kadar domain düşmemişse )
Mantık o değil işte , öyle olmamalı. Günde 100 , ayda 3000 :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo&Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
2 yıllık blogumu sattım 2 kelimede 1. sırada olduğu halde. Satmamın nedeni , eski hosting firmam sağolsun blogumu çöp haline getirmişti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
demreli.com u satmıştım şimdi ne hallerde :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Emek verilen bir şeye para ile değer biçilemez.Para amaç değil araçtır.Yıllarca emek verip bir yerlere getirmek için uğraş sonra üç kuruş için sat yazık...
"Gafasına göre takılan adam"
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kapatmayı düşündüğüm blogumu tavsiyene uyup kapatmayacağım hocam. Samimi söylüyorum.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Verdiğiniz tavsiyeyi kesinlikle destekliyorum hocam :)