MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Öncelikle herkese merhaba, benim aklımda 2 soru var. Birinci olarak bildiğimiz gibi Hurriyet.com.tr'nin desteği altında bulunan bumerang, yayıncılarına bazı ödüller veriyor, verilen bu ödellere layık görülen sitelerin seçiminde bize kayıt olurken verilen "Bana Yardımcı Olun" linki ne kadar etkili? Yani demek istediğim insanların bize gönderdikleri oylar ortalama yüzde kaç etkili?
2. olarak, diyelim ki ödülü kazandık ama ödül törenine gidemedik, bu durumda kazandığımız ödülü alabiliyor muyuz (Yani bize kargoluyorlar mı?), veya törene katılan başkasını aracı koyarak ödülü alabiliyor muyuz?
OmERgin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle oylama %100 etkili diyebilirim. Çünkü her kategori için 10 ar tane site seçilecek ve kategori kategori jüri önüne çıkarılacak. Jüri de bu her kategori içinde 3 er site seçecek ve 1., 2., 3. ödül gecesinde açıklanacak.
Başkasını çıkartır mısın çıkartmaz mısın bu konuda ben sorun olacağını düşünmüyorum. Hiç katılmazsan da sorun olmayabilir sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim bildiğim ödül törenine katılmanız gerektiği yönünde.
1-2 yıl kadar önce bir playstation turnuvası yapıldı. Ben turnuvada İstanbul'daydım ödül zamanı Kayseri benim yerime 2. olan arkadaş ödülü aldı çoğu yerde aynısı var.
Bumerang hakkında bilgim yok yalnız yanlış olmasın :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
ChuckBartowsKi