-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
hazır beton
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selam arkadaşlar.
Ben bu web sitesi tarz işlerden fazla anlamayan ama meraklı olan birisiyim. 1996 senesinden beri internet üzerinde gezmek ile meşgulüm ta ki turkyildiz comu arkadaşlarla beraber açana kadar. Ondan sonra bu forum sitelerinde sürekli zaman geçirmek deyim ve en sonunda dayanamayıp kendime bir web sitesi kurdurdum.
Php tabanlı mybb temalı bir forum sitesi ancak geç index alması, google search ta sürekli linklerim hariç bırakılması, en önemlisi ise siteyi sıfırdan anahtar teslim kuran webmaster arkadaşın TEMA'nın içerisine kendi web sitesinin onlarca linkini eklemesini öğrendikten sonra ben bu siteden iyice soğudum. Asıl takıntım Worldpress ancak açıkçası para harcamamak için mybb kurdurdum.
Şimdi ise pişmanlıklar yaşamaktayım. Günlük en az 500 kelimelik tamamen özgün içerik giriyorum ve zaman ayırıyorum. Gelir elde etmek için bu işi yapmıyorum, bu işten zevk alarak yapıyorum. Şimdi bana akıl verecek ve yardımcı olacak, Wordpress den anlayan, PHP bilen, haber siteleri gibi hızlı indeks alabileceğim bir şekilde siteye sahip olmak istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar tabii ki ücreti dahil olmak üzere bana kimler yardımcı olabilecek. Şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
70, (%99)
Özel mesaj gönderdim hocam size
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prgramcılıgı,webmas
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslina bakarsan mybb wordpress den daha hizli index alir seo acisindan mybb daha iyidir ..
1 kişi bu mesajı beğendi.
WORDPRESS VE BLOGGER DIZIN SITESI SITENI HEMEN EKLE
** www.wordpressblogcu.com **
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
hazır beton
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Az daha sabrediyimmi diyorsun.?
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Kesinlikle doğru karar vermişsiniz. Artık SMF, Mybb, Phpbb gibi sistemler eskisi kadar tutmuyor. Wordpress tüm dünyada bu sistemlerin önünde. Ayrıca Wordpress ile yapabileceklerinizde sınır yok. Takıldığınız bir yer olursa, mesaj gönderin yardımcı olalım.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sitedeki scriptle index hızının alakası yok ki. MyBB gayet güzel bir yazılımdır. Siteniz yeniyse (en azından 6-7-8 aydan daha yeniyse) bu gibi problemler yaşayabilirsiniz. Mesela wmaraci yıllanmış büyük bir sitedir, kullanılan yazılım vBulletindir. siz vBulletin kullandığınızda anında indeks alacaksınız diye birşey yok. Google botunun sitenize gelip içeriği dizine almasıyla alakalı bir durumdur.
Eski geçerliliği varmı bilmiyorum Google botunu belli periyodlarla siteye getiren html meta tagini kullanabilirsiniz, düzenli içerik girişi yapıyorsanız bir süre bekleyin. Script değiştirmek size bir fayda sağlamayacaktır. Ayrıca amacınız forum sitesi kurmaksa wp öneren arkadaşlara katılmıyorum. Wp size forum konusunda sorun çıkartır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
hazır beton
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tşk.ler yorumlarınız için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prgramcılıgı,webmas
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sahsi blog sitem olmasa ben mybb kullanirim seo da 1 numara mybb dir php kodlarina baktiginiz da ne kadar sade ve guzel bir kod dizilimi oldugunu goreceksiniz...
WORDPRESS VE BLOGGER DIZIN SITESI SITENI HEMEN EKLE
** www.wordpressblogcu.com **
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google Search Console kullanarak anında index alabilirsiniz bu arada.
İnternette ufak bir arama ile nasıl yapabileceğinizi de öğrenebilirsiniz.