Selam arkadaşlar.
Ben bu web sitesi tarz işlerden fazla anlamayan ama meraklı olan birisiyim. 1996 senesinden beri internet üzerinde gezmek ile meşgulüm ta ki turkyildiz comu arkadaşlarla beraber açana kadar. Ondan sonra bu forum sitelerinde sürekli zaman geçirmek deyim ve en sonunda dayanamayıp kendime bir web sitesi kurdurdum.
Php tabanlı mybb temalı bir forum sitesi ancak geç index alması, google search ta sürekli linklerim hariç bırakılması, en önemlisi ise siteyi sıfırdan anahtar teslim kuran webmaster arkadaşın TEMA'nın içerisine kendi web sitesinin onlarca linkini eklemesini öğrendikten sonra ben bu siteden iyice soğudum. Asıl takıntım Worldpress ancak açıkçası para harcamamak için mybb kurdurdum.
Şimdi ise pişmanlıklar yaşamaktayım. Günlük en az 500 kelimelik tamamen özgün içerik giriyorum ve zaman ayırıyorum. Gelir elde etmek için bu işi yapmıyorum, bu işten zevk alarak yapıyorum. Şimdi bana akıl verecek ve yardımcı olacak, Wordpress den anlayan, PHP bilen, haber siteleri gibi hızlı indeks alabileceğim bir şekilde siteye sahip olmak istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar tabii ki ücreti dahil olmak üzere bana kimler yardımcı olabilecek. Şimdiden teşekkürler