HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba Arkadaşlar ! Teknoloji sitesi sahibiyim haftada 4-5 yazı yazıyorum. Fakat site temasını sade mi yoksa gösterişli mi olsun karar veremedim ?
Sade Temadan Kasttım : lokuf.com tarzı
Gösterişli Tema olarakta : Teknolojihocam.com 'da kullandığım tema tarzı diyorum.
Sizce hangi tarz tema kullanmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim. Nedeni ile belirtirseniz tercihlerinizi daha faydalı olacaktır :)
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Lokuf.com tarzı derken tam olarak neyi kast ettiğinizi bilmiyorum ama yinede anladığım kadarıyla yazayım.
Sade tema her zaman iyidir çünkü gösterişli tema her zaman karışık bir görüntü veriyor. Google amcadan arama yaparak sitenize giren internet kullanıcılarının çoğununda benim gibi düşündüğünden eminim. Herkes sürekli internet sitelerinde dolaşmıyor. Mesela adam ayda yılda bir bir şeyi araştırmak ve öğrenmek için googleda arama yapıyor olabilir. Bu durumda internet sitenizde gösterişli bir tema kullanıyorsanız bu tür kullanıcılar büyük bir yabancılık çekeceklerdir. Öte yandan zaten internet ve araştırma meraklısı insanlar sitenizde sade tema olduğu zamanda gösterişli tema olduğu zamanda pek yabancılık çekmeyeceklerdir. Hatta bir çok tema birbirine benzediği için neredeyse hiç yabancılık çekmeyecekler ve kolayca alışacaklardır.
Sade tema, arama motorlarından nadiren araştırma yapanlar ve sürekli araştırma yapanlar için kullanışlı olur.
Gösterişli tema, arama motorlarından nadiren araştırma yapanlar için zor ve kafa karıştırıcı bir durum olurken sürekli araştırma yapanlar için her zaman kullanışlı olur.
Yani sade tema kullanmanız iki yönden yarar sağlamakta.
------
Lokuf.com sitesindeki bir temanın kullanıcı için daha avantajlı olacağını düşünüyorum.
Teknolojihocam.com'da kullandığınız tema internet sitelerinde pek dolaşmayan birisi için karışık bir görüntü verir. Buda zaten sitenizdeki bilgiyi okuyup çıkmayı düşünen biri için sitedeki diğer yazıları okuma oranını azaltır. Diğer yazıların yanı sıra sitenizdeki diğer şeyleri de diyebilirim.
hojja
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gösterişli bir tema da kolay kullanılabilir olabilir. Gösteriş ve kolay kullanımı birleştirirseniz işte o işinize en çok yarayacak temadır. Sadelik adına görünümden vazgeçmeyin derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Sade ama şık bir tema her zaman iyidir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar ? Hem sade hemde şık bir tema için :) WordPress için ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bence hem sadece hem gösterişli olması önemli ikisini bir arada yapmak mesele :)
Selamunaleyküm.
Seo Nasıl Yapılır Sorusuna, Arama Motorunun Yap Dediğini Yap! Yapma Dediğini yap ma..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Bende ilk blog açtığım zaman gösterişli temalar kullanıyordum fakat biraz zaman geçtikten sonra sade temalar daha hoş gelmeye başladı son 1 aydır sade bir tema kullanmaktayım ve memnunum. Sanada sade bir tema tavsiye ederim dostum.
ayci
CEO & Co-Founder
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
CEO & Co-Founder
-
-