Lokuf.com tarzı derken tam olarak neyi kast ettiğinizi bilmiyorum ama yinede anladığım kadarıyla yazayım.
Sade tema her zaman iyidir çünkü gösterişli tema her zaman karışık bir görüntü veriyor. Google amcadan arama yaparak sitenize giren internet kullanıcılarının çoğununda benim gibi düşündüğünden eminim. Herkes sürekli internet sitelerinde dolaşmıyor. Mesela adam ayda yılda bir bir şeyi araştırmak ve öğrenmek için googleda arama yapıyor olabilir. Bu durumda internet sitenizde gösterişli bir tema kullanıyorsanız bu tür kullanıcılar büyük bir yabancılık çekeceklerdir. Öte yandan zaten internet ve araştırma meraklısı insanlar sitenizde sade tema olduğu zamanda gösterişli tema olduğu zamanda pek yabancılık çekmeyeceklerdir. Hatta bir çok tema birbirine benzediği için neredeyse hiç yabancılık çekmeyecekler ve kolayca alışacaklardır.
Sade tema, arama motorlarından nadiren araştırma yapanlar ve sürekli araştırma yapanlar için kullanışlı olur.
Gösterişli tema, arama motorlarından nadiren araştırma yapanlar için zor ve kafa karıştırıcı bir durum olurken sürekli araştırma yapanlar için her zaman kullanışlı olur.
Yani sade tema kullanmanız iki yönden yarar sağlamakta.
------
Lokuf.com sitesindeki bir temanın kullanıcı için daha avantajlı olacağını düşünüyorum.
Teknolojihocam.com'da kullandığınız tema internet sitelerinde pek dolaşmayan birisi için karışık bir görüntü verir. Buda zaten sitenizdeki bilgiyi okuyup çıkmayı düşünen biri için sitedeki diğer yazıları okuma oranını azaltır. Diğer yazıların yanı sıra sitenizdeki diğer şeyleri de diyebilirim.