-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fiber Optik Sonlandırma
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence imzanızdan merak edip bakıyordur arkadaşlar. Ben her imzadaki siteye bakarım alışkanlık , merak :)
www.oyun59.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sitenize sadece makale girmek yerine açtığınız makaleleri sosyal medya ilede desteklemeniz en doğrusu olacaktır. Kitlenizi oluşturmak için wmaraci gibi,*** gibi ve diğer wordpress forumları/bloglarında sitenizi tanıtmalı makalelerinizi paylaşmanız gerekir.
Youtube sıklıkla kullanmanız gerekir ki bazı kesim özellikle wordpresi tam bilmeyen kişiler sadece yazıyla yazılan şeyleri çok ilgi duymazlar genelikle sesli,görsel anlatımlar tercih edilir bu yönde sitenize içerik girebilirsiniz.
Üniversiteniz'den kalan boş vaktinizde bir video hazırlayabilirsiniz youtube'den arama yapanlar sizin anlatımınızdan hoşlanırsa ve beğenirlerse sizi takip edeceklerdir veya diğer dersleriniz var mı diye bakmak isteyeceklerdir.
Şahsen ben bir konuda videolu anlatımları tercih ederim ve youtubede arama yaparım beğendiğim bir anlatım olursa ve sitesi vs var ise takibe alırım benim gibi birçok kişi vardır eminim bundan :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Değinilmemiş veya çözümü tam olarak anlatılmamış konularda paylaşım yaparsanız rahatlıkla aranır bulunursunuz. Eğer bilginiz/tecrübeniz var ise eklentiler,temalar,uygulamalar yaparakta kitlenizi genişletebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Seo & E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
mesela bugün hitiniz 100 ü görmüştür :)
hocam bir de temanız çok güzelmiş. eğer ücretsiz ise arşivime eklemek isterim.