yasinatagun adlı üyeden alıntı

Soruma tam bir cevap olmasa da teşekkürler. benim asıl öğrenmek istediğim yurtdışında milyonların takip ettiği wordpress bloglar var. Türkiyede bu pazar ne kadar geniş. İnsanlar sitemdeki yazıları okuma konusunda ilgilimi değil mi , yoksa benim içeriğim mi kalitesiz..

hocam siteniz çok yeni üye çekebilmeniz için bazı kelimelerde ilk 5 içinde olmalısınız bunun içinde yavaş yavaş backlink çalışmaları, tanıtım çalışmaları, ilgili forumlarda makale paylaşımı yaparak link eklemeli, makalelerinin hepsi %100 özgün olmalı. öncelikle sitenizle ilgili anahtar kelimelerin aranma hacimlerini çıkarın rekabet analizini yapın ve en kolay yükselebileceğiniz kelimeleri seçin sonrasında bu kelimeler üzerine saydığım çalışmaları yapmanızda sizin adınıza faydalı olacaktır. Son olarak bahsettiğiniz trafik imzanızdaki linkten kaynaklıdır sitenizi merak ederler bakarlar bu bakanlarında %90 kendi siteleri vardır zaten kimisi belki işime yarar bir makale bulurum cp yaparım diye girer kimisine site ismi ilginç gelir girer bunlar kalıcı trafikler değildir.