-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba kafka sen olumsuz yorum yapanlara bakma kardeşim google kuruldugundada cok kişi onuda olumsuz yorumlamıslardır ben uzayla alakalı site cok görmedim illaki seveni vardır sen hobi olarak baslarsın ve sana parada kazandırır insallah istersen yazılarını benim blogumdada paylasa bilirsin sana adminlik veririm severim ben böyle farklı düşünen insanları saygılarımla
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webhammer
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam meraklıları var başta ben :) ilk takipçin ben olurum sağlam ve kaliteli iş çıkartırsan neden takipçi çekmeyesinki insanlar kalite arıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.NET Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam şahsen tutacağını düşünmüyorum. Bu konuda merakı olan 100 kişiden 10 maksimumdur. İnsanlar dünya ile zor baş ediyor uzayı ne yapsın kafasında bizim milletimiz :) sitene öğrenciler ödev yapmak için ayda yılda bir gelir. Sağlam bir hit istiyorsan açını daralt günlük sıkılmadan konu girebileceğin. Özgün makale yazabileceğin. Bir sistem düşün. Atıyorum sporla ilgilisindir. Sporla alakalı makale okuyup kendi ağazınla yeni makaleler yazabilirsin ve bundan sıkılmazsın gibi..
Nogitsun.com | Yazılım Çözümleri Üretir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence gayet güzel olur,birçok belgesel var onları da paylaşabilirsin ve konulara kendi yorumlarını getirebilirsin.yazmak istediğin konuların ne kadar arandığını merak ediyorsan google keywords planner aracı var oradan uzayla ilgili arama sayılarını görüp fikir edinebilirsin.Çok para kazandırmaz ama sevdiğin konuda yazmak keyif verecektir.Yazmaya başlarsan paylaş biz de okuruz faydalı bilgiler olursa.
MetinY
Rap Sanatçısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence çok mantıklı, zaten uzay hakkında pek tutan bir blog görmedim. Her şekilde yardımcı olurum. Bir yardım gerekirse. :)
Muzikk.life - Her yerden, her telden!