-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar uzay ile ilgili bir blog açmayı planlıyorum. Her gün 5 içerik depolayıp 20 günün sonunda günde 5 özgün içerik gireceğim. Bunu yapmamın sebebi içerik giremediğim günler için kendime zaman ayırmak. Tabi içerik depoladıktan sonraki günlerde yeni yazılar yazmaya devam edeceğim böylece blog hep güncel kalacak. Blogger üzerinden açacağım siteyi ve gelen hitlere göre de kendi domainimi alacağım. Aslında siteyi açtım. Şu an sitede 8 içerik var ve 1 ayda toplam 18 bin tıklama almış. Sizce bu işe devam etmeli miyim? Eğer devam etme diyorsanız hangi konuya yönelmem daha doğru olur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Elektrik
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Para için yapacaksanız boşuna hiç başlamayın derim. Zira gündem sürekli meşgul etmek üzerine kurulu sistematik algı operasyonlarıyla işleniyor. Dolayısıyla %90'dan fazlası olan burjuvazist bir topluma gerekli düzey de bilgi sunmaz iseniz algılar otomatikman devre dışı kalacaktır. Ama hobi olarak kendi spesifik bilgilerimi ilgililere ulaştırmak istiyorum derseniz buyrun çok makbule geçer.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Para için yapmayacağım ilgi alanım olduğu için yapmak istiyorum. Ama bu ilgi alanımdan da para kazanmak da istiyorum. Ama para her zaman ikinci planda olacak benim için.
wika
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
O
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merak ettim de günde 5 adet içerik girecek kadar uzay hakkında ne biliyorsun? Git derslerine çalış. Veya git aç zaten blogger'dan açacakmışsın. En fazla hayatından boşa giden 1 ay olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Uzay hakkında bildiklerimi buraya yazmak isterdim ancak saatlerimi burada bunu sana açıklamak için harcamak istemiyorum. Uzaya olan merakım her şeyden daha çoktur. Şu an senin yaptığın gibi her şeye muhalefet olan insanlar yüzünden herkes dünya yerine uzayda huzur aramaya devam edecek.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Takma ad olarak Kafka seçen birinin orjinal şeyler üreteceğine eminim
Sen olumsuz konuşanlara bakma. Yarın tuttur, arkandan ilk aynı kategoride sayfa açacaklar eleştirenler olacak.
14 milyarlık evrenin de illa ki hakkında yazılacak şeyleri vardır.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Desteğin teşekkür ederim. Uzayı bilmeyip uzay hakkında ne yazacaksın diyorlar. Her gün uzay hakkında binlerce şeyin keşfedildiğini bilmiyorlar. Bu arada hazır adı geçmişken Franz Kafka'yı ve Milena'yı sevgiyle anıyoruz. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aslında olabilir ama ayrıntıları PM'den konuşabiliriz.
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
BilişimTeknolojileri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
şahsen ben takip ederim blogunu. açarsan haber ver.