-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hali hazırda bı site açtım blogger üzerinden ancak İndex konusunda sıkıntı çünkü domain almadım blogspot olarak açtım. Sorum şu blogger üzerinden domain alıp devam mı edeyim yoksa wordpress üzerinden hosting ve domain alıp mi devam edeyim hangisi daha yararlı olur karar veremedim yardımcı olur musunuz. Teşekkürler
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.icodunyasi.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bunun bir alan adıyla alakası yok, şuanda Google çok büyük güncelleme yapıyor. Eğer alan adını alacaksanız şimdiden hemen alın derim :) Sonrasında linklerinizi yenilemek için uğraşmanız gerekmez ama WordPress'e hızlı bir şekilde geçiş yapabilirsiniz.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wp'nin yaninda Blogger bayagi eksik kaliyor ;)
Labirent Kent: https://labikent.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Blogger derim hosting derdin yok, temaları var eğer basit bir blog siteyse düşündüğün Blogger tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
İleriye dönük WordPress, blogger seni kısıtlayabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Teşekürler yorumlarınız için peki hosting nasıl olmalı neredeyse hiç wordpress kullanmadığım için hosting kapasitesi konusunda fikrim yok
http://www.icodunyasi.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence Blogger daha iyi, kolay ve temiz. Bunun yanı sıra hosting derdin vs de yok. Alt yapısı Google olduğu içinde sitede saçma bir şey yapmadığın sürece harika bir hızda web sitesine sahip olabilirsin. Fakat Wordpressde gelen güncellemelerden doğabilecek sıkıntılar ve kimi zaman eklentilerin verdiği ağırlık ile yavaşlamalar meydana gelebiliyor. Bununla beraber Wordpress için hostinge ihtiyacın olacaktır. Zamanla kullanıcı sayın arttıkça bu da sana yetmeyebilir. Blogger'da aynı anda yüzbinlerce kişiyi sitene ziyaretçi olarak çekebilirsin. Bana mısın demez :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İndexlenmeyen paylaşımınıza canlı url testi ile Google Search ile bakın. Orada sağ alt tarafta neden indexlenemediği yazıyor. Ben yakın zamanda bu sorunu yaşadım. Yazı küçük olursa veya resmin veya videonun tam dibinde olursa ekleyemediğini gördüm. Bir de bir eklenti ayarından dolayı da bu uyarıyı veriyordu. Sonra değişikliği yapıp test edip doğrula dedim. Tüm siteye uyguladım. İndex sorunu bitti. Bence şu an Google mobile ve site hızına odaklandı. Kim ne derse desin benim gördüğüm şu an bu. Bu adamların elinde video reklamlar çok fazlalaştı. Sanırım yavaş açılan siteleri ve video reklam yerleştirmekte zorlandıkarı siteleri geriye atmak istiyorlar.