cagman adlı üyeden alıntı
Mehmet kardeş k.bakma ama saçma konuşmuşsun :)
bir kişinin yazdığı script ile bin kişinin geliştirdiği scripti karşılaştırmak geliştiricilere büyük
ayıptır. ne yani wordpress geliştiricileri kendi blog scriptlerini yazacak seviyede değilmiydi
de wordpress e sığındı :)
ben bunu anlıyorum bu söylediğinden hatam varsa düzeltin hocam..
Alttan alıntı yapayım. Yazdıklarım:
1-Hocam blog ise blogger, wordpress, joomla farketmez. Ama profesyonel birşey yapacaksan en iyisi kendi scriptini kendin yazman ya da yazdırman birilerine.
2-Sana tavsiyem her zaman kendi scriptini kendin yaz. Yazamayanlar hazır CMS kullanır zaten bunu belirteyim.
Senin anladığın:
1-Wordpress kullanıcıları ile Wordpress geliştiricilerini aynı kefeye koymuşsun. Ben kullananlardan bahsediyorum. Sitesine Wordpress kuran bir adam kendi blog scriptini yazacak seviyede olsaydı kullanmazdı zaten.
2- Bin kişinin geliştirdiği script ile işini bilen 1 kişinin geliştirdiği script arasında tek fark var bence o da zaman. Tek kişi girersen sadece uzun sürer. Yoksa Wordpress şu ana kadar keşfedilmemiş çağın ilerisinde bir sistem kullanmıyor.
3- Birde herkes Wordpress kullanıyor. Neyin ne olduğu hemen anlaşılıyor. Siteyi göster 5-6 saatte klonlasınlar. Çalışma sistemi belli, kod yapısı belli. Farklı olmak istiyorsan özel yazılım şart.