Mehmet kardeş k.bakma ama saçma konuşmuşsun :)
bir kişinin yazdığı script ile bin kişinin geliştirdiği scripti karşılaştırmak geliştiricilere büyük
ayıptır. ne yani wordpress geliştiricileri kendi blog scriptlerini yazacak seviyede değilmiydi
de wordpress e sığındı :)
ben bunu anlıyorum bu söylediğinden hatam varsa düzeltin hocam..
bir kişinin yazdığı script ile bin kişinin geliştirdiği scripti karşılaştırmak geliştiricilere büyük
ayıptır. ne yani wordpress geliştiricileri kendi blog scriptlerini yazacak seviyede değilmiydi
de wordpress e sığındı :)
ben bunu anlıyorum bu söylediğinden hatam varsa düzeltin hocam..
Alttan alıntı yapayım. Yazdıklarım:
1-Hocam blog ise blogger, wordpress, joomla farketmez. Ama profesyonel birşey yapacaksan en iyisi kendi scriptini kendin yazman ya da yazdırman birilerine.
2-Sana tavsiyem her zaman kendi scriptini kendin yaz. Yazamayanlar hazır CMS kullanır zaten bunu belirteyim.
Senin anladığın:
1-Wordpress kullanıcıları ile Wordpress geliştiricilerini aynı kefeye koymuşsun. Ben kullananlardan bahsediyorum. Sitesine Wordpress kuran bir adam kendi blog scriptini yazacak seviyede olsaydı kullanmazdı zaten.
2- Bin kişinin geliştirdiği script ile işini bilen 1 kişinin geliştirdiği script arasında tek fark var bence o da zaman. Tek kişi girersen sadece uzun sürer. Yoksa Wordpress şu ana kadar keşfedilmemiş çağın ilerisinde bir sistem kullanmıyor.
3- Birde herkes Wordpress kullanıyor. Neyin ne olduğu hemen anlaşılıyor. Siteyi göster 5-6 saatte klonlasınlar. Çalışma sistemi belli, kod yapısı belli. Farklı olmak istiyorsan özel yazılım şart.