DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Blogger sitem ile günlük 15bin tekil hit almştm bi zamanlar sürekli güncellemem gereken bi site oldugundan bıkıp bıraktım ama... 15bin tekil hit alan bi wp site olsaydı hostta sıkıntı yaşardınız iyi paraya alsanız para cok gider ucuz alsanız sıkıntı yaşatırdı günde 50$ kazandırdı ama blogger benden 1 kuruş bile almadı bu yüzden blogger diyorum... calısana Allah verir... benim görüşüm bu simdi bi site ile ugrasıyorum blogger yine ama domainli 500 civari hiti ben elimden geleni yapcam olmazsa bırakırım... olmayıncada olmaz
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
sınavlara hazırlanıyor.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wordpress daha iyi ceker ziyaretci konularina onem ver tasarimi biraz duzenle.
myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence içerik ön planda sonuçta blogger'da çok başarılı olup wordpress kullanmayanlar da var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Wordpressci olarak şunu söyleyim ikisi de bana göre farklı. Neden derseniz blogger tam bir blog sitesidir. Kalkıp dizi sitesi, film sitesi gibi bir altyapıda blogger ile yapabilirsiniz ama kısıtlıdır. Çünkü wordpress php tabanlı bir CMS ve geliştirmeye müsait.
Ama amacınız kişisel blog veya işte herhangi bir konuda blog ise wordpress ile uğraşmayın. SEO yapılmaz diyen arkadaşlar seonun aynısı blogger'a yaparsınız lakin manuel yapmak zorunda kalırsınız. Title vs. değişimleri, sitemap bunlar manuel olur. Ama ufak bir hostta php ile bazı script yazarak bunları manuel yapabilirsiniz.
Peki nıye wpde hazır varken bunla ugrasayım. Çünkü blogger google'da oldugundan kapanması zordur ve trafık,saldırı gibi tehdıtelere boyun egmez. Shell derdi yoktur. Ama her ne olursa olsun kendı domaın adresinizi alıp kullanınız. Eğer ki ileride geçiş yaparsanız mumkundur veri kaybetmezsiniz.
Tabi toplu kullanıcılar için wordpress ideal çünkü daha sıstematık ama ben su aralar kısısel bir site için blogger daha faydalı goruyorum. Çünkü bu sayede amac ıcerık olur ki işte en onemlısı budur!
Gurkaann
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çoğu kişi içeriğin önemini vurguluyor; gerçekten sitesine değer katmak isteyenler içeriğe özen gösterşyor.Bu arada blogger dan wordpress e taşıdığım sitelerim eskisi gibi devam ediyor pek bir değişiklik yok.
Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Her zaman dediğim gibi: "Daha iyisi çıkana kadar WordPress!" :)
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"