lostyazilim
tr.link

Ziyaretçilerden Şikayetçiyim!

55 Mesajlar 9.232 Okunma
acebozum
tr.link

blogagaci blogagaci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 413
  • Beğeniler 158 / 123
  • Ticaret 2, (%100)
çok haklısın kardeşim benim de çok tıklanan bir konum var mesela sadece o konu için günde 10 kişi mutlaka geliyor. 3000 e yakın gösterim var. Yorum 2 tane paylaşım da yok.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
Önce kendimden örnek vereyim güvendiğim blog sahiplerinin bloglarına yorum yapıyorum güvenilir denilebilecek sitelere üye oluyorum neden mi ?
Blog sahiplerinin bir kısmı çok aç gözlüler yapılan yorumlardaki iliştirilen eposta adreslerini bir liste yapıp satıyorlar 1.5 yıl önce yeni açtığım ve hiçbir yerde kullanmadığım eposta adresiyle html w3 hatası (yanlış hatırlamıyorsam) ile alakalı konuya yorum yaptım 1ay içinde spam epostalar almaya başladım.
Sosyal ağlarda paylaş olayı ise çevresi tarafından ilgi görecek içeriği paylaşır yanlışsam belirtin
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

ismail03 adlı üyeden alıntı

Önce kendimden örnek vereyim güvendiğim blog sahiplerinin bloglarına yorum yapıyorum güvenilir denilebilecek sitelere üye oluyorum neden mi ?
Blog sahiplerinin bir kısmı çok aç gözlüler yapılan yorumlardaki iliştirilen eposta adreslerini bir liste yapıp satıyorlar 1.5 yıl önce yeni açtığım ve hiçbir yerde kullanmadığım eposta adresiyle html w3 hatası (yanlış hatırlamıyorsam) ile alakalı konuya yorum yaptım 1ay içinde spam epostalar almaya başladım.
Sosyal ağlarda paylaş olayı ise çevresi tarafından ilgi görecek içeriği paylaşır yanlışsam belirtin

Size hak veriyorum. Eposta ticareti yapanları ilk defa duydum. Yaptıkları şey ahlaksızlıktır en ufak tabirle. Bir de sitemizde eposta kısmı zorunlu değil. Bunu herkesin görebileceği şekilde belirtirsek sizin gibi düşünen kişiler rahatlar yani yorum atarken.

Son dediğiniz de doğru tabi hak veriyorum.

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)
Bunlar hep üşengeçlikten oluyor.

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
wmaraci
wmaraci

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
Ben YouTube projemden fark ettim ki bizim milletimizin emeğe saygısı sıfır ve ayrıca ne yaparsanız yapın yaranamıyorsunuz bu millete.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

Sosyal olan her şey.

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

sinans1996 adlı üyeden alıntı

Ben YouTube projemden fark ettim ki bizim milletimizin emeğe saygısı sıfır ve ayrıca ne yaparsanız yapın yaranamıyorsunuz bu millete.

Haklısınız hocam.

Alper Alper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 102 / 69
  • Ticaret 4, (%100)
Çok iyi bir noktaya değinmişsiniz hocam. Bunun yanı sıra ne yazık ki yazılar hakkında yapılan yorumlar küfür ve hakaret' de içerebiliyor. Yani bir kaç yorum olsa dahi bunların bazıları küfürlü hakaretli olabiliyor.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

sekilsiz adlı üyeden alıntı

Çok iyi bir noktaya değinmişsiniz hocam. Bunun yanı sıra ne yazık ki yazılar hakkında yapılan yorumlar küfür ve hakaret' de içerebiliyor. Yani bir kaç yorum olsa dahi bunların bazıları küfürlü hakaretli olabiliyor.

Evet hocam. Daha az önce bize "çalış köpek" diye yorum geldi. Blogcular olarak dengesiz insanlar her zaman çıkabiliyor karşımıza.

fruzgar fruzgar ProPvPServerlar Kimlik Onayı
  • Üyelik 06.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SD
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** R**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 11, (%100)
Bizim insanımızda yorum veya paylaşma gibi bir durum yok. Ha paylaşır ama nasıl paylaşır para ver bak nasıl paylaşıyorlar veya karşılığında bir şey ver bak nasıl yorumlanıyor bundan bende çok şikayetçiyim gelir okur gider hatta ben bunların bazen sadece kopyala yapıştır için gelindiğini bile düşünüyorum kendi yazımı başka yerlerde görüyorum. Bu kişilere de hakkım helal değildir...
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

fruzgar adlı üyeden alıntı

Bizim insanımızda yorum veya paylaşma gibi bir durum yok. Ha paylaşır ama nasıl paylaşır para ver bak nasıl paylaşıyorlar veya karşılığında bir şey ver bak nasıl yorumlanıyor bundan bende çok şikayetçiyim gelir okur gider hatta ben bunların bazen sadece kopyala yapıştır için gelindiğini bile düşünüyorum kendi yazımı başka yerlerde görüyorum. Bu kişilere de hakkım helal değildir...

Elinize dilinize sağlık hocam. Özellikle yorum için para vermek zorunda kalmasak keşke. Hayır param olmadığı için değil. Ama insanlar yorum yapma alışkanlığı kazansa keşke, sorun bu.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al