blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
çok haklısın kardeşim benim de çok tıklanan bir konum var mesela sadece o konu için günde 10 kişi mutlaka geliyor. 3000 e yakın gösterim var. Yorum 2 tane paylaşım da yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Önce kendimden örnek vereyim güvendiğim blog sahiplerinin bloglarına yorum yapıyorum güvenilir denilebilecek sitelere üye oluyorum neden mi ?
Blog sahiplerinin bir kısmı çok aç gözlüler yapılan yorumlardaki iliştirilen eposta adreslerini bir liste yapıp satıyorlar 1.5 yıl önce yeni açtığım ve hiçbir yerde kullanmadığım eposta adresiyle html w3 hatası (yanlış hatırlamıyorsam) ile alakalı konuya yorum yaptım 1ay içinde spam epostalar almaya başladım.
Sosyal ağlarda paylaş olayı ise çevresi tarafından ilgi görecek içeriği paylaşır yanlışsam belirtin
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bunlar hep üşengeçlikten oluyor.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Ben YouTube projemden fark ettim ki bizim milletimizin emeğe saygısı sıfır ve ayrıca ne yaparsanız yapın yaranamıyorsunuz bu millete.
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok iyi bir noktaya değinmişsiniz hocam. Bunun yanı sıra ne yazık ki yazılar hakkında yapılan yorumlar küfür ve hakaret' de içerebiliyor. Yani bir kaç yorum olsa dahi bunların bazıları küfürlü hakaretli olabiliyor.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bizim insanımızda yorum veya paylaşma gibi bir durum yok. Ha paylaşır ama nasıl paylaşır para ver bak nasıl paylaşıyorlar veya karşılığında bir şey ver bak nasıl yorumlanıyor bundan bende çok şikayetçiyim gelir okur gider hatta ben bunların bazen sadece kopyala yapıştır için gelindiğini bile düşünüyorum kendi yazımı başka yerlerde görüyorum. Bu kişilere de hakkım helal değildir...