Ya sırf bu yüzden akşam akşam 301 çekiyordum siteye, tib engelleme yemiş sandım, bir kaç arkadaşıma baktırınca sorunsuz grdiklerini öğrenince dns aklıma geldi ***** otomatiğe aldım site açılıyor fakat open dns falan filan avrupa dns hiç biri açmıyor. Bunu gördüm şimdi rahat bir nefes aldım :D
Eee peki şimdi nasıl halledicez , Türkiyede otomatik dns kullanan yok ki herkes avrupa çıkışlı kullanıyor sitede hit mit yok kazayla 1-2 köylü dns değiştirmeden habersiz gelirse geliyor o kadar
Ek Olarak:
KDOGAN adlı üyeden alıntı
Normalde geceden sonra bu saatlere doğru 500 tekile doğru giden sitem şu an 150 tekil hite doğru gidiyor.
Umarım gün içerisinde hallolur.
DNS ile ilgisi bir durum olmaması içimi rahatlattı açıkçası.
hallolacak bir konu gibi durmuyor sanırım bir şey yapmamız gerekiyor dünden beri bende durum aynı . not mu yazmamız gerek napmamız gerek ya yapacakları işe sıçayım
Ek Olarak: Bu arada serverlar ile alakalı bir sorun olduğu aşikar, otomatik dns kullandığım halde bazen logoya ulaşılamıyor bazen arka plana.
Keşke bütün ay kapalı kalsaydı sorun çıksaydı da bugün bunu yaşatmasaydı
Ek Olarak: Bildirimi değiştirme veya devre dışı bırakma
Bu bildirimi değiştirmek için, HEAD etiketine message, close, learn and link öğelerinden herhangi biri için değer içeren 'cookieOptions = {...};' koduna sahip bir SCRIPT etiketi ekleyin.
Bu bildirimi devre dışı bırakmak için, HEAD etiketine 'cookieChoices = {};' koduna sahip bir SCRIPT etiketi ekleyin.
Ben hiç bir şey anlamadım, geri bildirimde bulundum fakat faydası olur mu bağlantı sorunları ile alakalı mı ? yapmamız gereken ne ise onu yapmazsak bağlantı sorunları devam mı edecek daha kötüsü yapmamız gereken nedir ?