KDOGAN adlı üyeden alıntı

Eğer DNS problemi değilse alt yapıda güncelleme yapıyorlarsa şanslıyız.
Eğer DNS problemi varsa hepimiz yandık.
Gönderdikleri bildirimden ne dedikleri de anlaşılmıyor.
İnsana kafayı yedirtir bunlar.

Altyapıda büyük bi güncelleme yapılıyo, sunucu değiştiriliyo vs. olabilirler kuzen bekleyelim bakalım

bygreen adlı üyeden alıntı

şuan giriliyor ama sanki her an gidecekmiş gibi duruyor :D

kızdırmasınlar wordpress'e geçerim :D

Yine gitti iyi mi, dedim gidecekmiş gibi duruyor diye :D

Sorma hocam Sorma :D :D

Rad adlı üyeden alıntı

Dnslik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Gün içinde bir kere gitti blog, yarım saat sonra girebildim. 1 saat sonra gene gitti gene bi yarım saat sonra girebildim. Sonra sorun çıkmadı. Ne dns değiştim ne başka bir şey şuan sorunsuz kullanıyorum. Yakında netleşir.

Hocam benimde gün içinde 2-3 kere gitti, sonumuz ne olcak o da belli değil

downholl adlı üyeden alıntı

Evet kardesım dogru dns degıstırınce gırılıyor ama benım gırmem onemlı degılkı aynı senın dedıgın gıbı ulkede mılletın dns ı hep aynı bu yuzden ıs sakat olmus, nerden coktı bu sımdı , googleda duruyo duruyo yapıyo sacma sapan bırseyler sonra duzelt duzeltebılırsen, vallaha bısey anlayamadım bundan

Çoook ama çok sıkıntı olur bu böyle devam ederse

downholl adlı üyeden alıntı

blogger hıc bır sıteye gırılemıyor suan sanırım, cozum veya onerısı olanlar varsa paylassın lutfen.

DNS otomatik yapınca giriyo hocam

bygreen adlı üyeden alıntı

bu saçmalık. adam akıllı bir duyuru yayınlarsın. Ne demek istediğini ve ne yapılması gerektiğini anlatırsın. Şimdi sorunu ve çözümü ara dur. Zaten dünden beri ziyaretçiler siteye giremiyoruz ara sıradiyip duruyorlardı üstüne bu çıktı. Bakalım altından ne çıkacak.

Blogger'a da güvenim kalmadı artık :D