-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
herkese selam,
genellikle blogger kullanıyorum. amacım site yapmaktan çok domainlerin daha kıymetli hale gelmesini sağlamaya çalışmak. şu anda kadar pek bir problem yaşamadığım yönlendirme aşamaları konusunda özellikle son iki seferde ciddi sıkıntılar yaşanıyor.
sportyo nokta com
ultraslantepe nokta com
bu iki domainden ilki pr 1 olmasına rağmen girdiğim hiçbir içeriği henüz indexletebilmiş değilim.
ultraslantepe ise ya yönlendirme ya da feed problemi yaşıyor ama tam anlamış değilim.
bu işi bilen, anlayan arkadaşların da fikirlerine ihtiyacım var... nerede hata yapıyorum?
görüş belirten herkese şimdiden teşekkürler
www.domainajansi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
çok faydalı bilgiler ama hepsini yaptım, bunlar zaten blog kurarken yaptığım şeyler anxcakresult kısımlarını ben genellike 1000 ya da 10000 yaparım...
Ek Olarak: her iki domain için yaptığım aramalarda yönlendirdiğim blogspot blogları çıkıyor. sorunu çözmenin yolunu bulabilmiş değilim ama domainler godaddy'de, ya godaddy ya da blogger ayarlarından (her ikisini de farklı domainler için onlarca kez yapmışımdır)
godaddy için güncel blogger ayarları bilgileri olan paylaşırsa ya da soruna çözüm getirebilecek başka bir fikri olan aktarırsa sevinirim.
www.domainajansi.com