WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Arkadaşlar blogger tabanlı bir sitede etiket yazan bölüme ne yazmamız gerekiyor ? Demek istediğim şey şu
Konumuz Kanal Tedavisi Nasıl Yapılır? Olsun,
Etiket kısmına ne yazarsak o kategori gibi oluyor, etkiket kısmına saglık yazıp bırakmalımıyız? Yoksa "kanal tedavisi, dis icin kanal yontemi, saglık, kanal tedavisi nasıl yapılır, " tarzında etiket mi girmemiz daha sağlıklı
Bilgili bir arkadaş cevaplayabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kategori şeklinde kullanın. Diğer türlüsü karmaşadan başka bir işe yaramaz. Etiketler arasında kaybolursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
En fazla 4-5 adet olsun. Yazıya uygun etiketlerin yanı sıra birde kategori etiketi olsun. Aeama motorları için en saglıklısı bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrencilik ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi şahsi görüşümdür google'ın etiketlere önemi düştü ama bu bloggerda artık neredeyse kayboldu diyebilirim.Bloggerda etiketlerin sadece kategorileme amaçlı kullanıldığını düşünüyorum ve kendimde böyle yapıyorum.Artık etiket devrini yavaş yavaş kapatıyoruz ne varsa yazıda var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Anladım. :) Ben SEO Hocası'nda öyle okumuştum geçen yıl.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Designer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İsa adlı üyeden alıntı
En sağlıklısı bu değil Mazlum :) Şöyle ki; etiket sayfaları gibi kimsenin girmediği sayfalar botlar tarafından çöp olarak nitelendiriliyor. Yani 100 tane yazı girdiğini ve bunların her birine 5 tane de etiket girdiğini düşünürsek 500 tane çöp sayfan oluyor. Bu kadar çöp sayfa site kalitesini düşürüyor. En sağlıklısı kullanıcıları yönlendirmek amaçlı yalnızca 1 adet etiket girmek ve onu da botlara indekslettirmemek.
Detaylı bilgi için:
SEO Teknikleri: %150 Trafik Artışı Garantili SEO İpuçları
İlla etiket kullanmak istiyorsanız; Blogger/Ayarlar/Arama Tercihleri/Meta Etiketler/Açıklamayı aktifleştirin. Her yazınızda sağda panelde en altta çıkacaktır. Oraya bir kaç kelime meta açıklaması yazabilirsiniz.
www.durakbilisim.com
www.indirgo.club