bir çok yerden sizlere bir çok bakımdan gelir sağlayacak bir eklentidir.Zaten çoğu kişide , yani benim bildiğim kadarıyla facebooktan sitesinin reklamını yapıyor.Twitterden %30 ise , Facebook sayfalardan , gruplardan %70 dir. Tabi bu benim görüşüm..Bende tam herşey kesin olsun diye internetten küçük bir araştırma yapıp sosyal ağların kullanım oranlarını inceledim.Birde sizlere göstermek istiyorum..
Facebook ve Diğer Sosyal Ağların Kullanım Oranları
Gördüğünüz gibi arkadaşlar konumuz neydi ben neler yazdım :D :D Efendim konumuza dönecek olursak ben size kodları ve kodlar hakkında gerekli açıklamaları vereyim..Bu arada arkadaşlar kod'un demosunu görmek için tıklayınız..
Kodlar
Jquery
Bu kodlar kodunun üzerine eklenecek kodlardır. Bu kodları Kodunun üzerine ekliyerek eklentinin uygulamasını , pluginini sitemize yükleriz..
<script></script>
Html
Bu kodları yeni bir gadget oluşturarak gadgetin html/javascript kısmına yapıştırıyoruz.
<script>
jQuery(document).ready(function() {
function makingdifferent_ppopup() {
var sec = 10
var timer = setInterval(function() {
$("#mdfooter span").text(sec--);
if (sec == 0) {
$("#makingdifferentpopup").fadeOut("slow");
clearInterval(timer);
}
},1000);
var mdwh = jQuery(window).height();
var mdpph = jQuery("#makingdifferentpopup").height();
var mdfromTop = jQuery(window).scrollTop()+50;
jQuery("#makingdifferentpopup").css({"top":mdfromTop});}
jQuery(window).fadeIn(makingdifferent_ppopup).resize(makingdifferent_ppopup)
//alert(jQuery.cookie('sreqshown'));
//var mdww = jQuery(window).width();
//var mdppw = jQuery("#makingdifferentpopup").width();
//var mdleftm = (mdww-mdppw)/2;
var mdleftm = 500;
//var mdwh = jQuery(window).height();
//var mdpph = jQuery("#makingdifferentpopup").height();
//var mdfromTop = (jQuery(window).scrollTop()+mdwh-mdpph) / 2;
jQuery("#makingdifferentpopup").animate({opacity: "1", left: "0" , left: mdleftm}, 0).show();
jQuery("#mdclose").click(function() {
jQuery("#makingdifferentpopup").animate({opacity: "0", left: "-5000000"}, 1000).show();});});
</script>
ZamaneBlog Facebook'da
<script>
</script>
Açıklama
[*]Kod içerisinde şifreli kısıma dokunmayın * Aksi taktirde kısmı silerseniz kod çalışmaz.
[*]Kod içerisinde pages/Zamaneblog/398446470291665 kısmını ctrl+f yardımı ile bulup kendi facebook sayfanızın kullanıcı adı ile değiştirin.
[*]Pop-up 'un 10sn. de kapanmasını istemiyorsanız html kodlar içinden var sec = 10 buradaki 10 u kaç saniye sonra kapanmasını istiyorsanız o sayı ile değiştirin.
[*]Kutunun üzerindeki metnin değişmesini istiyorsanız kod içerisinden ZamaneBlog Facebook'da kısmını bulup değiştiriniz.
Toplam Kelime : 281
Toplam Karakter : 2325