Blogger'a her geçen gün yeni yeni blog yazarları ekleniyor ve yeni yeni temalar yapılıyor. Bende araştırdım ve gözüme çarptı gerçekten güzel sadece ayrıca görünüm açısından çok şık olduğunu fark ettim. Bu temayı kullanmayı düşünüyorum belki'de editleyebilirim. Kişisel blog açacaklar için önerimdir. Umarım kullanırsınız ve işinize yarar.

Özellik hakkında kısa özet;
Temayı açıp baktığımıda sadeliğe ve şıklığa önem verilmiş. Gördüğünüz gibi sağ tarafta Gadget alanı açıp kapatmalı opend olarak yapılmış ayrıca başlığın hemen altında aynı şekilde sosyal ağ alanı opend olarak yapılmıştır. Yayın alanına baktığımız zaman Blogger destekli sosyal ağ butonları hemen altında eski ve yeni yayınlara geçiş yerleri bulunmaktadır. Çok fazla diyecek veya anlatacak birşey yok çok hoş bir tema. Herkese önerebilirim.

Önizleme ve İndir

KAYNAK; http://www.sosyaldahi.com/2014/07/blogger-tdpersona-kisisel-temas.html

Not; Sitemizi kısa süre dondurduk sınavlar için hazırlanmıştık ve yeniden açıldık. Desteklerinizi beklerim. Bu yanlış anlaşılma olmasın diye yazılmıştır. Kayıt olurken; Sitemizi haftaya açacağız demiştik fakat sitemizi açalım dedik ve açtık.
Siteyi Dondurduğum tarih; Tam hatırlamasamda Eylül 2013