lostyazilim

Sitem Başka Siteye Yönlendiriliyor

15 Mesajlar 3.165 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mertekin34 mertekin34 Beşiktaş Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Fotoğrafçı, Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 98 / 31
  • Ticaret 0, (%0)

macgezgini adlı üyeden alıntı

Size önce şunu soracağım siz kaynak kodlarında şifreleme yaptınız mı oldukça büyük miktarda şifrelenmiş kod var eğer siz yapmadıysanız tek tek bunların şifresini çözmeniz lazım arayarak şifrelenmiş metinde kelime bulmanız mümkün değil o yüzden bulamıyorsunuz.
sizin siteniz açılır açılmaz kaynak kodlarını gösteri açarsanız 6 ile 9 satır dahil yukarıda verdiğim kodlar şüpheli geldi daha aşağıda çok var ama önce bunları deneyin.

Yok abi ya yapmadım şifreleme falan hiç dokunmadım temaya, direk bloggera yükledim o kadar. Zaten gizli kodlar falan hiç anlamıyorum bile şifreyi versem düzeltebilir misiniz tema benim için çok önemli sorunu hallederseniz gece gündüz duacısınız olurum vallahi zaten yine de uğraştınız onun içinde teşekkür ediyorum çokca.

wmaraci
reklam

macgezgini macgezgini www.macgezgini.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek prensipler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 281
  • Beğeniler 0 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
yok asla kimseye şifreni verme kardeşim aman :)

Ek Olarak: inan blogger benim alanım değil bilsem ben sana bedava verirdim tema elimde olsa
mertekin34

kişi bu mesajı beğendi.

tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.

mertekin34 mertekin34 Beşiktaş Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Fotoğrafçı, Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 98 / 31
  • Ticaret 0, (%0)

CyberAdam adlı üyeden alıntı

Senin için en kısayol yapımcının linkini kaldırmaman. Kaldırma konusunda yardımcı olsam birileri emeğe saygısızlık yapıyon gibi laf ederler haksız duruma düşmek istemiyorum :D

Kardeş yapımcının linki ile alakalı bir şey yok ki ortada, adam oraya designed by vs vs yazsa amenna başım üstüne ama adam benim sitemi kullanılmaz hale getiriyor ben adamın reklamını yapıyorum sadece. Site geri de dönmüyor ki. Paralı yapsın paralı alayım diyecem onu da yapmamış büyük bir tema firması zaten. Yardımcı olursan çok sevinirim :)

CyberAdam CyberAdam www.cyberadam.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 428
  • Beğeniler 162 / 88
  • Ticaret 0, (%0)

mertekin34 adlı üyeden alıntı

Kardeş yapımcının linki ile alakalı bir şey yok ki ortada, adam oraya designed by vs vs yazsa amenna başım üstüne ama adam benim sitemi kullanılmaz hale getiriyor ben adamın reklamını yapıyorum sadece. Site geri de dönmüyor ki. Paralı yapsın paralı alayım diyecem onu da yapmamış büyük bir tema firması zaten. Yardımcı olursan çok sevinirim :)

Bak burada paralı :) : http://www.templateclue.com/2015/01/iplus-blogger-template.html

wmaraci
wmaraci

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Temayı nereden indirdin?

Bir de o kadar iyi bir tema gibi durmuyor daha fazla başını ağrıtmasın sil gitsin.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al