-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beyler yeni bir blog açtım tema indirdim çok da hoşuma giden bir tema fakat sitem temayı yapan firmanın sitesine yönleniyor geri de dönmüyor hiç bir türlü. Kodlarda firmanın adını, linkini aradım fakat bulamadım bu sorunu acil çözmem lazım. Firmanın sitesine baktım adam ücretsiz dağıtmış temayı paralı da değil, hangi amaçla böyle bir şey yapmış anlamadım gitti. Acil desteğinize ihtiyacım var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tema Kodlarının içerinde Gizlenmiş... kod bloğu olabilir.. link verirseniz. bizde bakalım..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Astsubay
-
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Şifrelenmiş kod gömülmüş olabilir. Kodları eklerseniz bakabiliriz.
Ek olarak: tüm yazıyı kalın yazmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site kaynak kodlarında örnekte ki gibi bir kod var bunu bulur ve silerseniz düzelir.
bu kod geçerli sayfayı 6 sn sonra sitenin index sayfasına yönledirir sizin url yazan yerde diğer site yazacaktır.
Ek Olarak: kaynak kodlarınızda şu bölümü siz yazmadıysanız sanırım buldum:
<script>(function() { var b=window,f="chrome",g="tick",k="jstiming";(function(){function d(a){this.t={};this.tick=function(a,d,c){var e=void 0!=c?c:(new Date).getTime();this.t[a]=[e,d];if(void 0==c)try{b.console.timeStamp("CSI/"+a)}catch(h){}};this[g]("start",null,a)}var a;b.performance&&(a=b.performance.timing);var n=a?new d(a.responseStart):new d;b.jstiming={Timer:d,load:n};if(a){var c=a.navigationStart,h=a.responseStart;0=c&&(b[k].srt=h-c)}if(a){var e=b[k].load;0=c&&(e[g]("_wtsrt",void 0,c),e[g]("wtsrt_","_wtsrt",h),e[g]("tbsd_","wtsrt_"))}try{a=null,
b[f]&&b[f].csi&&(a=Math.floor(b[f].csi().pageT),e&&0=d&&b[k].load[g]("aft")};var l=!1;function m(){l||(l=!0,b[k].load[g]("firstScrollTime"))}b.addEventListener?b.addEventListener("scroll",m,!1):b.attachEvent("onscroll",m);
})();</script>
bunları önce yedek aldıktan sonra bir sayfada silin ve deneyin ?
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size önce şunu soracağım siz kaynak kodlarında şifreleme yaptınız mı oldukça büyük miktarda şifrelenmiş kod var eğer siz yapmadıysanız tek tek bunların şifresini çözmeniz lazım arayarak şifrelenmiş metinde kelime bulmanız mümkün değil o yüzden bulamıyorsunuz.
sizin siteniz açılır açılmaz kaynak kodlarını gösteri açarsanız 6 ile 9 satır dahil yukarıda verdiğim kodlar şüpheli geldi daha aşağıda çok var ama önce bunları deneyin.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
Fear
♥ AdSense $$$
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
function.php kontrol edermisiniz burdada olabilir o kod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Senin için en kısayol yapımcının linkini kaldırmaman. Kaldırma konusunda yardımcı olsam birileri emeğe saygısızlık yapıyon gibi laf ederler haksız duruma düşmek istemiyorum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence hiç uğraşma bu tema ile başın çok ağrır sil gitsin. bunda hiç iyi niyet yok kimbilir neler gömülü kodlarda şifrelemişler..