lostyazilim
tr.link

Tema Değişikliği Hitleri Sıfırlar mı?

8 Mesajlar 1.295 Okunma
lstbozum
tr.link

Hameran Hameran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad G** C**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 34 / 6
  • Ticaret 1, (%0)
Blogger'ı hosting olarak kullandığım com uzantılı bir web sitem var.
Ücretsiz tema sitelerini kullanarak yeni bir tema yüklemek istiyorum.
Ama bazıları hitlerin sıfırlanacağını ve google'ın beni tekrar sıralamaya koyacağını söylüyor.

Bu bir efsane mi gerçek mi?

wmaraci
reklam

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
Efsanedir, aslında biraz da kullandığınız ve geçiş yapacağınız temaya bağlıdır. Daha iyi bir temaya geçiş yapacaksanız hit düşüşü yerine hit artışı gözlemlersiniz.
ResitCicek Hameran

kişi bu mesajı beğendi.

ResitCicek ResitCicek chilicodes.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 1310
  • Beğeniler 139 / 307
  • Ticaret 18, (%100)
Wordpress falan olsa temaya özel seo linkleri vs. olsa tamam derim de bloggerda tema zaten tamamen görünüm olarak var yani özel link vs. açmıyor tema kendine, neden değişsin ki? Kaliteli bir site haline getirirseniz yeni tema ile birlikte kullanıcılar sitede daha fazla kalır, daha fazla dolaşır bu da sizi sıralamalarda önlere çıkartır.

luxfm luxfm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ziraat Katılım I.T
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1460
  • Beğeniler 372 / 371
  • Ticaret 9, (%100)
Ücretsiz temalarda kodlara dikkat etmek lazım kod içine site linkleri gizleyebiliyorlar.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad G** C**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 34 / 6
  • Ticaret 1, (%0)

ReşitÇiçek adlı üyeden alıntı

Wordpress falan olsa temaya özel seo linkleri vs. olsa tamam derim de bloggerda tema zaten tamamen görünüm olarak var yani özel link vs. açmıyor tema kendine, neden değişsin ki? Kaliteli bir site haline getirirseniz yeni tema ile birlikte kullanıcılar sitede daha fazla kalır, daha fazla dolaşır bu da sizi sıralamalarda önlere çıkartır.

Maalesef çok fazla bilgim yok bahsettiğiniz konularda. Ama Bloggerın sağladığı temalardan birini kullanmak değil de ayrı html kodu ile bir tema yükleyeceğim. Bu da sorun olmaz diyorsunuz anladığım kadarı ile.
Çok teşekkür ederim

Ek Olarak:

luxfm adlı üyeden alıntı

Ücretsiz temalarda kodlara dikkat etmek lazım kod içine site linkleri gizleyebiliyorlar.

Tavsiyenizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim

Ek Olarak:

burakisci adlı üyeden alıntı

Efsanedir, aslında biraz da kullandığınız ve geçiş yapacağınız temaya bağlıdır. Daha iyi bir temaya geçiş yapacaksanız hit düşüşü yerine hit artışı gözlemlersiniz.

Şablon kısmındaki tüm html kodunu değiştirmekten bahsediyorum ama yani cehaletimi mazur görün. Birkaç yıldır bu efsane yüzünden tema değişikliğine gidemiyorum da iyice önünü ardını öğrenip öyle işe kalkışmak istiyorum

cagdastakis cagdastakis cagdastakis.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 728
  • Beğeniler 60 / 298
  • Ticaret 1, (%100)
Sluglar değişmediği sürece ve sayfaların title ları ve büyük oranda içeriğinde değişiklik olmadığı sürece değil zararı, yararı bile olur. ama tekrar söylüyorum sluglar değişirse google la papaz olursunuz. :D

Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
Hameran Kendi blogumdan örnek vermek gerekirse her tema değiştirdiğimde site hitlerimi yaklaşık iki katına çıktı, tabi yeni geçtiğim temalar eskilerine oranla çok daha iyiydi. Dediğim gibi yeni geçeceğiniz temanın kod yapısı eskisinden daha iyi ve daha ziyaretçi dostu olursa, hitiniz düşmenin aksine artabilir. Bu arada temayı değiştirdikten sonra birkaç gün boyunca bazı hit düşüşleri yaşanabilir, bunlarda normaldir.

• Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad G** C**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 34 / 6
  • Ticaret 1, (%0)

cagdastakis adlı üyeden alıntı

Sluglar değişmediği sürece ve sayfaların title ları ve büyük oranda içeriğinde değişiklik olmadığı sürece değil zararı, yararı bile olur. ama tekrar söylüyorum sluglar değişirse google la papaz olursunuz. :D

Slug ve tittle değiştirmek gibi bir girişimim olmayacak. (olsa da o işlere girecek kadar uzman değilim) Basit olarak verilen ücretsiz tema html'sini şablon olarak yükleyeceğim.

Ek Olarak:

burakisci adlı üyeden alıntı

Hameran Kendi blogumdan örnek vermek gerekirse her tema değiştirdiğimde site hitlerimi yaklaşık iki katına çıktı, tabi yeni geçtiğim temalar eskilerine oranla çok daha iyiydi. Dediğim gibi yeni geçeceğiniz temanın kod yapısı eskisinden daha iyi ve daha ziyaretçi dostu olursa, hitiniz düşmenin aksine artabilir. Bu arada temayı değiştirdikten sonra birkaç gün boyunca bazı hit düşüşleri yaşanabilir, bunlarda normaldir.

Anladım çok teşekkür ediyorum Hocam.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al