Wordpress falan olsa temaya özel seo linkleri vs. olsa tamam derim de bloggerda tema zaten tamamen görünüm olarak var yani özel link vs. açmıyor tema kendine, neden değişsin ki? Kaliteli bir site haline getirirseniz yeni tema ile birlikte kullanıcılar sitede daha fazla kalır, daha fazla dolaşır bu da sizi sıralamalarda önlere çıkartır.
Maalesef çok fazla bilgim yok bahsettiğiniz konularda. Ama Bloggerın sağladığı temalardan birini kullanmak değil de ayrı html kodu ile bir tema yükleyeceğim. Bu da sorun olmaz diyorsunuz anladığım kadarı ile.
Çok teşekkür ederim
Ek Olarak:
Ücretsiz temalarda kodlara dikkat etmek lazım kod içine site linkleri gizleyebiliyorlar.
Tavsiyenizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim
Ek Olarak:
Efsanedir, aslında biraz da kullandığınız ve geçiş yapacağınız temaya bağlıdır. Daha iyi bir temaya geçiş yapacaksanız hit düşüşü yerine hit artışı gözlemlersiniz.
Şablon kısmındaki tüm html kodunu değiştirmekten bahsediyorum ama yani cehaletimi mazur görün. Birkaç yıldır bu efsane yüzünden tema değişikliğine gidemiyorum da iyice önünü ardını öğrenip öyle işe kalkışmak istiyorum