Değerli arkadaşlar ilk başta 1-15 arası bir numara dedik katılan sayısı gerçekten çok fazla oldu bilseydim daha yüksek rakam söylerdim ama şimdi değiştirirsek de diğer arkadaşlara haksızlık olur, şimdi diyebilirlerdi bana ilk söyleseydiniz daha farklı bir rakam söylerdim gibisinden. Ama gerçekten kusura bakmayın çok özür dilerim.
Ama şöyle bir şey yapabiliriz, eğer mantıklı bir proje gelirse gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar olursa özel mesaj ile bana ulaşırsa ben her konuda yardımcı olurum. Web sitemde bulunan ücretli tüm paketlerde her konuda yardımcı olurum, extra her konuda desteğimi sağlarım sonuçta herşey para değildir!
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş
Çekilişi bugün yapıp video olarak youtube ya yükleyeceğim. Şimdiden kazanan arkadaşa tebrik ederim.
Tüm iyi niyet dileklerinde bulunan arkadaşlardan da çok Teşekkür ederim gerçekten bambaşka bir duygu, Rabbim tüm isteyenlere versin, sağlıklı sıhhatli olur inş.
Ozi adlı üyeden alıntı
Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah dostum, Şanslı sayım 9 :)
Latif adlı üyeden alıntı
Gözünüz aydın hocam. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi ve vatana millete hayırlı bir evlat olması temennisi ile.
2
A4Proje adlı üyeden alıntı
1 ay öncede benim de oğlum oldu ;) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
Çekilişe katılmak istemiyorum katılanlara bol şans.
dem adlı üyeden alıntı
hayırlı bir evlat olsun ,daha ne o istenir bu dünyadan gerisi yalan.
Allah analı babalı büyütsün.(çekilişe katılmayacağım benim de bir dünya tatlısı oğlum var duygumu paylaşmak istedim)
MKURT adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Allah analı babalı büyüksün, hayırlı bir evlat sahip olmayı nasip etsin inşallah.
Eğer müsaitse bende 6 numarayı rica edeyim.
Ek olarak; yapmış olduğunuz çekiliş için ise teşekkürler, umarım kazanan arkadaşa faydalı olması dileğiyle.
crookersss adlı üyeden alıntı
Hocam çekiliş bir kenara Allah vatana, millete, ailesine hayırlı bir evlat olarak büyümeyi nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun :)
mahsum adlı üyeden alıntı
Hocam sıkıntı yok diğer arkadaşlar faydalansın ben sadece tebrik mesajı göndermek için yazdım sonra boş girmiyeyim die yanına da sayı yazmıştım :D
Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı
Allah kucagınıza almayı nasip etsin. Hayırlı bir evlat olur inşallah ( Çekilişe katılmayacagım ). Mutlulugunu paylaşmak, duada bulunmak istedim yalnızca