Ama şöyle bir şey yapabiliriz, eğer mantıklı bir proje gelirse gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar olursa özel mesaj ile bana ulaşırsa ben her konuda yardımcı olurum. Web sitemde bulunan ücretli tüm paketlerde her konuda yardımcı olurum, extra her konuda desteğimi sağlarım sonuçta herşey para değildir!
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş
Çekilişi bugün yapıp video olarak youtube ya yükleyeceğim. Şimdiden kazanan arkadaşa tebrik ederim.
Tüm iyi niyet dileklerinde bulunan arkadaşlardan da çok Teşekkür ederim gerçekten bambaşka bir duygu, Rabbim tüm isteyenlere versin, sağlıklı sıhhatli olur inş.
Allah sağlıklı dünya'ya gelmesini nasip etsin hocam gözünüz aydın..
7 diyorum
7 diyorum
Uğurlu sayım 4 diyorum
Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah dostum, Şanslı sayım 9 :)
allah analı babalı buyutsun 15 diyorum
Allah bağışlasın kardeşim Rabbim sağlıklık huzurlu bir hayat versin.
2 diyorum
2 diyorum
Gözünüz aydın hocam. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi ve vatana millete hayırlı bir evlat olması temennisi ile.
2
2
Allah bağışlasın hocam varsa yer katılmak ısterım herhangı bır rakam uygundur
Allah analı babalı büyütsün bende 12 diyorum :)
1 ay öncede benim de oğlum oldu ;) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
Çekilişe katılmak istemiyorum katılanlara bol şans.
Çekilişe katılmak istemiyorum katılanlara bol şans.
2 olsnu benim numara
Kota dolmadıysa katılıyorum:)
Kota dolmadıysa 3 e yazar mısınız :).
2 numarayı alabilir miyim
hayırlı bir evlat olsun ,daha ne o istenir bu dünyadan gerisi yalan.
Allah analı babalı büyütsün.(çekilişe katılmayacağım benim de bir dünya tatlısı oğlum var duygumu paylaşmak istedim)
Allah analı babalı büyütsün.(çekilişe katılmayacağım benim de bir dünya tatlısı oğlum var duygumu paylaşmak istedim)
Merhabalar,
Allah analı babalı büyüksün, hayırlı bir evlat sahip olmayı nasip etsin inşallah.
Eğer müsaitse bende 6 numarayı rica edeyim.
Ek olarak; yapmış olduğunuz çekiliş için ise teşekkürler, umarım kazanan arkadaşa faydalı olması dileğiyle.
Allah analı babalı büyüksün, hayırlı bir evlat sahip olmayı nasip etsin inşallah.
Eğer müsaitse bende 6 numarayı rica edeyim.
Ek olarak; yapmış olduğunuz çekiliş için ise teşekkürler, umarım kazanan arkadaşa faydalı olması dileğiyle.
Hocam çekiliş bir kenara Allah vatana, millete, ailesine hayırlı bir evlat olarak büyümeyi nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun :)
Allah Bağışlasın hocam 2
9 olsun hayırlı olsun
12. Olarak katılmak isterim. Allah hayırlı bir evlat nasip eylesin.
Hocam sıkıntı yok diğer arkadaşlar faydalansın ben sadece tebrik mesajı göndermek için yazdım sonra boş girmiyeyim die yanına da sayı yazmıştım :D
2 bana kalmış.
hocam hayırlı evlat olur inşallah analı babalı buyutsun.
siz kafanıza göre takılın o kadar öenmli değil.
siz kafanıza göre takılın o kadar öenmli değil.
12 diyelim kimse almamışken :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Hayırlı Olsun 8
Allah analı babalı büyütsün abi.
Ben de 6 diyeyim. Şu sitem için e-ticaret bölümü açmayı çok istiyorum. Yardımınız çok büyük olur.
Ben de 6 diyeyim. Şu sitem için e-ticaret bölümü açmayı çok istiyorum. Yardımınız çok büyük olur.
Allah analı babalı büyütsün hocam
6
6
Allah kucagınıza almayı nasip etsin. Hayırlı bir evlat olur inşallah ( Çekilişe katılmayacagım ). Mutlulugunu paylaşmak, duada bulunmak istedim yalnızca
3 diyorum bende allah analı babalı büyütsün
Allah bağışlasın hocam, 11 boşsa olabilir.
Allah analı babalı büyütsün alınmamışsa 5 olsun
13 tesekkurler
Allah anali babali buyutsun insallah :) Sayim 1 dir
13 Diyorum Allah Analı Babalı Büyütsün
katılıyorum 2
Allah bağışlasın hocam
10 diyorum
10 diyorum
TayfunGuler adlı üyeden alıntı
Allah analı babalı büyütsün, 11 diyelim .Sanırım yer kalmadı, herkese bol şans.