Öfkeli kuşları fırlatıp tahta kasaları, camları patlatma devri kapandı. Finlandiyalı oyun yapımcısı Rovio, Angry Birds’ün yeni versiyonunu 11 Aralık’ta piyasaya sürdü. Kısa zamanda büyük ilgi gören oyun ise hem İOS hem de Android platformlarında indiriliyor.

İlk versiyonun da olduğu gibi bazı kuşların özel güçleri Angry Birds GO’da da var. Yarış sırasında kuşların, domuzcukların bu güçlerini kullanarak öne çıkabiliyorsunuz. Bu güçler ile figürünüz bazen uçuyor bir helikoptere biniyor, bazen de bir balon oluyor ya da yerde hızlıca yuvarlanan bir Angry Birds figürüne dönüşüyor. Oyun ilk olarak Yeni Zelanda’da iki haftalık deneme sürecinden geçtikten sonra tüm dünyada indirilebilen oyunu Rovio, başta ücretli olarak çıkaracaktı. Oyunseverleri karşısına almamak için ücretsiz çıkardı. 2 milyardan fazla indirilen oyun rekorunu elinde bulunduran Angry Birds, go kart arabalarıyla yarış konseptiyle kendi rekoruna yaklaşabilecek mi bilemeyiz.

Ancak, Rovio oyundan daha fazla kar elde edebilmek için bazı bölümleri zorlaştırmış. Oyuncuların sıkıştıkları yerde güçlerini artırmak için ücretli içerikler eklemiş. 2.99 ile 99.99 dolar arasında bedel ödenmesi gereken bu takviyeler bazı oyunseverlerin şüphesiz tadını kaçıracak.

Kaynak: http://teknooo.com/angry-birdste-artik-arabani-sec-ve-yarisa-basla-angry-birds-go/