lostyazilim
tr.link

Apple'dan Büyük Hata !

13 Mesajlar 3.076 Okunma
acebozum
tr.link

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

mozkaradas adlı üyeden alıntı

bizim söylemek istediğimiz şu. apple cihazlarda hata varmış, bizde olamayacağını söylüyoruz, emir arkadaşımızdan da buna bir cevap bekliyoruz. aynı cevabı tekrarlamak cevap değildir. neyse tartışma yaratmaya gerek yok, benim şahsi görüşüm böyle birşey olamaz.

sms göndermek programından kasıt? iphone'un kendi sms sisteminde böyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama WhatsApp'ı ele alırsak; sonuçta whatsapp telefondan bağımsız olarak mesajları karşı tarafa iletiyor. internet üzerinden yaptığı için whatsapp'ı hacklemekte buna sebep olabilir. söylediğinizi yanlış anlamış olabilirim, düzeltirseniz daha iyi cevaplar verebilirim.

Evet biraz yanlış anlamışsınız. Program aracılığı ile bir iphone dan bir iphone mesaj yolladığınızda normal bir sms gibi düşmüyor. Sistem mesajı gibi düşüyor. Hemen görselle desteklemek istiyorum :

Resimde soldaki cihazda gördüğünüz mavi back groundlu mesaj tarzında mesaj çıkıyor programla attığınız smste. Bunu kullanarak çok arkadaşımı kandırdım dalga geçtim. Yani sistem o kadarda güvenilir değil.

Ayrıca Emir aynı cevapları vermiyor. Sadece bilemez yani bunun nasıl yapıldığını. Kaynaklarda açıklamamış ki açıklayamazlar da. Bence istediğiniz şey biraz abartı. Yani nasıl söyleyebilelim ki nasıl hacklendiğini. Biraz saçmalık olurdu böyle böyle hacklemişler demek...
Kenar

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan

HedefBilisim HedefBilisim Pilot Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Pilot - ayrıca da internet hizmetleri
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 1, (%100)

mozkaradas adlı üyeden alıntı

JailBreak yapılan cihazlar garanti dışı kalır ve ne olduğu apple'ı hiç alakadar etmez. hacklenmiş virüs bulaşmış, apple'ın umrunda olmaz. JailBreak yapılan bir cihazın başına gelenler haber niteliği taşımaz buna bağlı olarak.

Konu konuşulalı biraz zaman geçmiş ama yanlış bilinen bir durumu düzeltmek adına yazmak istedim. Jailbreak yapılan cihazlar garanti dışı kalmaz. Jailbreak cihaza herhangi bir yapısal müdahalede bulunmuyor ve geri alınabilir bir işlemdir. Telefonunuzda herhangi bir sıkıntı olduğunda Restore atarsınız ve cihazınız orjinal haline geri döner. Önceden jailbreak yapıldığını restore sonrası anlamak mümkün değildir. Teşekkürler

Ek olarak: evet arkadaşlara katılıyorum bugüne kadar Jailbreak yapılamamış hiçbir versiyon yok. Dolayısıyla iosun kapalı sistem çalışmasının bir mantığı kalmıyor. Çünkü jailbreak ile tüm dosya sistemi elinizin altında oluyor ve her türlü istediğiniz müdahaleyi yapabiliyorsunuz. Dolayısıyla güvenlik seviyesi de bir hayli düşmüş oluyor.
JpnTr26

kişi bu mesajı beğendi.

JpnTr26 JpnTr26 EskişehirSpor! Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 653
  • Beğeniler 319 / 175
  • Ticaret 3, (%100)

Hedef Bilişim adlı üyeden alıntı

Konu konuşulalı biraz zaman geçmiş ama yanlış bilinen bir durumu düzeltmek adına yazmak istedim. Jailbreak yapılan cihazlar garanti dışı kalmaz. Jailbreak cihaza herhangi bir yapısal müdahalede bulunmuyor ve geri alınabilir bir işlemdir. Telefonunuzda herhangi bir sıkıntı olduğunda Restore atarsınız ve cihazınız orjinal haline geri döner. Önceden jailbreak yapıldığını restore sonrası anlamak mümkün değildir. Teşekkürler

Ek olarak: evet arkadaşlara katılıyorum bugüne kadar Jailbreak yapılamamış hiçbir versiyon yok. Dolayısıyla iosun kapalı sistem çalışmasının bir mantığı kalmıyor. Çünkü jailbreak ile tüm dosya sistemi elinizin altında oluyor ve her türlü istediğiniz müdahaleyi yapabiliyorsunuz. Dolayısıyla güvenlik seviyesi de bir hayli düşmüş oluyor.

Size canı gönülden katılıyorum.Ve netice olarak bu ios sisteminin açığı olarak görülmelidir çünkü parayı yazılıma döküyorsunuz ve bu yazılımın her ne olursa olsun bu tür müdahelelere karşı daha iyi önlemler alması gerekir bence.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al