-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Merhaba arkadaşlar;
Forumda sürekli telefon önerisi isteyen arkadaşlar oluyor. Bende hem kendi merakımı gidermek hem de bu arakdaşlara yardımcı olmak amacıyla bu konuyu açmak istedim. Herkes kendi görüşüyle en iyi bulduğu f/p ürünün yazarsa küçük bir rehber oluşturabiliriz diye düşünüyorum. Anket açacaktım ancak çok fazla ürün olduğu için yazmak daha iyi olur diye düşündüm.
Ben başlayayım;
Gerek teknik özellikleri, gerekse özelleştirilmiş yazılımı ve uygun fiyatıyla bence en iyi f/p ürünü Meizu MX4.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bence özellik olarak s6 ön safhalarda tasarım olarak iphone çakması yapılmış çoğu telefona kıyasla özellikleri hepsini geçiyor lg, asus, sony, htc, iphone, dayanıklılık olarak orta derecede su geçirmezliği yada toz geçirmezliği yok ama varmışcasına dayanabiliyor benchmark ve hız testleri iyi derecede, batarya ömrü diğer telefonlara göre daha uzun, kamera çekimleri kaliteli fakat alır mısın dersen zannetmiyorum sadece arkadaşlara tavsiye başka telefonlar için beklemedeyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben sadece geçen eylülden bu yana zorunlu olarak: discovery, discovery elite, blackberry curve, motorola motoluxe, s3, iphone 4s, htc desire 820 kullandım. Son olarak Note2 siyah ve beyaz geçti elime. Şuan beyazını kullanıyorum tamam yıl olarak eski bir telefon ama, ekranı büyük, hızı yerinde, oyun desen açıyor, takılma donma yok stabil. Ben bir sorunla karşılaşmadım ve hani 1400 verip aldığım ve 2 günde kırılan htc yada 650ye aldığım 4s gibi küçük ve donan bir telefon değil. Discovery alacaklar ise elite arka kapağı hoşuma gitmişti aldım ama gerçekten bir süre sonra fiziksel tuşu olmayan telefonlar insana rahatsızlık veriyor yatarken elin çarpıyor bişey oluyor. s3'e bin basan discovery var tabi o bir gerçek. Bence abi note2 alın keyfinize bakın, 700-900 arası piyasada tertemiz cihazlar var.
bayiol [.net] satılıktır - pm atın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
F/p ürünü arayan arkadaşlar mutlaka GM 4G Android One'ı incelesinler.