-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
2 yıllık GM discovery 2 kullanıcısıyım. ilk çıktığı hafta almıştım.
2 hafta önce denize birlikte girip ilişki kurduk ve öldü.
yaşarken de hastaydı baya. ekran kendiliğinden dokunuyordu garibim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
GM benim de ilk akıllı telefonumdu, bozulduğu için değiştirdim. Yeni telefonum da bozuldu onu da garantiye postaladım. Garantisi Delta.
Apple almak için kredi çekenlere çok afedersiniz aptal diyordum ancak asıl aptal benmişim 3 kuruş ucuza alayım diye Delta garantili aldık, telefon mu aldık başımıza bela mı aldık anlamadım.
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WordPress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bundan 2 gün önce Samsung S6 telefonum şarjda durduk yerde ekranın da hava kabarcığı oluşmaya başladı jelatin falan da yoktu garantisi zaten İsnatbulda güncel iletişim gibi dandik bir firma hiç uğraşmadan o halde satıp A7 2016 aldım bakalım bunda birşey çıkmaz InsaAlalh
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Eziyetinden bıktım dün iPhone 5s aldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benimde ilk akıllı telefonumda gm discovery uzun süre dayandı en sonunda sarj soketi bozuldu okadarda özenli kullanmıştım telefonu sonra direk s6 edge aldım ondan sonra bende gm ürünlerini almamaya karar verdim.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Çok ilginç yorumlar ve sorunlar okudum gerçekten :D Konuyu açan arkadaşa ithafen; cihazın durduğu yerde şarjda nasıl ekranı kırılabiliyor? Yani bundan nasıl emin oldunuz? Buna benzer örnekler daha önce var mıymış? İlk defa duydum ve akıllı cihazlar konusunda master degree olduğum için bu durum bana pek mantıklı gelmedi.
Ailem 4 kişilik çekirdek bir aile annem ve kardeşim de Android One modeli babam ve bende GM 5 Plus D modeli var. Cihazlarımız çok uzun süredir çatır çatır kullanılıyor bundan önce babam ve annemde daha önce çıkan modellerden vardı. Biri su teması diğeri 3. kattan düştüğü için iflah olmadı ama hiç burada anlatılan sorunları yaşamadık.
Aynı şekilde servise 2 kere cihaz götürdük, o da tuş değişimi ve ekran değişimi için farklı cihazlar şeklinde oldu. 1 Saatte değiştirip verdiler hiç de sorun yaşamadık. Teknoloji şans işidir de ben bu kadar şanslı mıyım veya siz bu kadar şanssız mısınız :D ?
Not; hala GM 5 Plus D modelini kullanmaktayım ve hiçbir sorunum yok.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.