lostyazilim
tr.link

iPhone 6S Kullanıcıları bkz.

24 Mesajlar 3.761 Okunma
lstbozum
tr.link

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)

KingStar adlı üyeden alıntı

Ben genellikle hafta içi 2 saat civarı oyun oynuyorum ve 3g devamlı açık. Telefonun ışığı sönmüyor diyebilirim. Günü çok rahat tamamlıyor.

Teşekkür ederim hocam, hangi model acaba. Batarya benim için çok önemli, okulda yetse benim için yeterli.

wmaraci
reklam

emregurcan emregurcan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 128 / 47
  • Ticaret 7, (%71)
İOS işletim sistemine ve apple çamur atanları anlamıyorum artık kabullenin adamlar sektörün en iyisini her zaman çıkartıyor. Uygulamalar konusunda paran yoksa o kadar para verip alma telefonu o zaman :) ya da oyunları indirme gereksiz zaman kaybı. Telefon denilince iPhone der tek geçerim. Karar senin

SertacYANIK SertacYANIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Nothing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 714
  • Beğeniler 21 / 157
  • Ticaret 2, (%100)
6S güzel cihaz tek sıkıntısı kamerasında optik görüntü stabilizasyonu yok. 6S Plus 64 GB alırsan daha memnun kalırsın. :)

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

cudjex adlı üyeden alıntı

2-3 sene android kullandım. gına geldi iphone geçtim. 2 sene iphone kullandım gına geldi tekrar androide geçtim.

eski bir iphone kullanıcısı olarak sana geçme derim.
örneğin sınavlarına hazırlanıyorsun, telefonun ekranı da büyük telefondan çalışayım diceksin.

telefonuna bir pdf indirmeyi deneyeceksin, sonuç hüsran. 2.99 dolarlık(az değil nerdeyse 9 tl) bir uygulama alman gerekecek indirme yapabilmek için.

ayrıca oyunlar da cabası.. iphone 6s performans telefonu. yani oyun yüklememek aptallık olur. ama appstore a girip bi bakacaksın androidde bedava olan çoğu güzel oyun paralı..

telefona müzik atma konusuna hiç değinmiyorum. illaki spotify tarzı birşey kullanmak gerekecek. yok ben üşenmem her seferinde telefonumu pcye bağlarım itunes da müzik atmayı becerebilirim diyorsan o senin kararın. aynı şey videolarda da geçerli.

Pdf indiremiyor musunuz iPhone'a? Yani siz öyle biliyor olabilir misiniz? Ya da pdf indirmeyi bilmiyor olabilir misiniz? Ben gayet indiriyorum , okuyorum ve hiç bir sıkıntı çekmiyorum. iBooks sağolsun ve ücretsiz.

iPhone 6 almanı öneririm dostum. Sen androidcilere bakma. Her şey paralı da değil. Para veriyorsan uygulamaya hakkınıda alıyorsun merak etme. Android gibi kasma, uygulama açmama veya virüs derdin olmuyor. Kesinlikle öneriyorum.
BertugErdem

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al