-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 haftadır telefonsuz geziniyorum. Araştırma yaptım ve çevremde kullanan insanlara da sorduktan sonra mükemmel kamerası, performansı nedenlerinden dolayı 2,699 TL değerindeki Oneplus 5T telefonunu almaya karar verdim. Ancak daha önce İthalatçı Garantili bir telefon kullanmadığımdan, garantici biri olduğumdan ikilemde kaldım. Teknosa bu telefonu İthalatçı Garantili olarak satıyor. Sizce alınır mı? Herhangi bir sorun durumunda Teknosa aradan sıyrılıp "ben ithalatçı garantili demiştim" der ve ithalatçı da sorun çıkarırsa ne gibi durumlar yaşarım? Birde şunu düşündüm kaypak, küçük bir firma sanırım Teknosa gibi büyük bir mağaza zinciri ile çalışamaz diye düşünüyorum? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam teknosa satsa da sen paketi aldığın zaman sallıyorum “Keta İletişim” in ithalatçı garantisi kartı çıkacak. Ha teknosaya götürdüğünde almıyorum demeyecek alacak kargolayıp keta iletişime gönderecek. Ben darty den almıştım yıllar önde bu şekildeydi yani.