-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu telefon hakkında birkaç yoruma ihtiyacım var. 1500tl altında ancak özellikleri iyi bir telefon almayı planlıyorum. Sanırım bu dediklerimi karşılayacak en iyi telefon markalarından biri Xiaomi. Ancak garanti ve servis olayı canımı sıkıyor. Ayrıca onlarca ayrı model olması aklımı karıştırıyor. Samsung veya iPhone almak istemiyorum. LG, Sony, Huawei gibi markaları pek bilmiyorum. Bu telefon hakkında deneyimi veya bilgisi olan bilgilendirebilir mi?
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bim'e gelen telefona bak. Kaçırma al derim zaten amiral gemisi üretiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Lordun
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
L** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim mi 6 kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı ben telefonumu Çin'den satın aldım 4 ay önce fiyatı 1800 128 GB seramik modelini yani uygun aldım şimdi Türkiye'de satılan mi 6 veya diğer telefonlar hepsi ithalat garantisi veriliyor şayet telefonuna birşey olduğunda garantiye gönderiyorsun (telefonu kimden aldıysan ) o kişi telefonu yurt dışına (ximomi firmasına) gönderiyor (Çin'e) küçük bir hesap yapsak gidiş 15 gün sürse orda 1 hafta kalsa 15 günde geliş olsa 1.5 ay sürecek yani gerek yok garantiye (ximomi firması Türkiye'ye gelene kadar) mi 6 kullanıyorum dört dörtlük bir telefon tavsiye ederim 😊 şuan 23 mayısı bekliyorum yeni mi serisini cikartacaklar onu satın almayı düşünüyorum aklinda soru varsa PM at detaylı anlatırım whtsapan
1 kişi bu mesajı beğendi.