Ethos Coin, kripto para sektöründe ihtiyaç duyulan birkaç alanın bir araya gelmesidir. Ethos, evrensel bir cüzdan, döviz kontrol paneli, sosyal ağ ve daha fazlasıdır.

Ethos Coin Platformları, kullanıcıların halihazırda sunulandan daha fazla seçenekle, daha kolay bir şekilde kripto parayı dönüştürmelerini ve güvenli olup olmadığı konusunda endişelenmeden kitlelerin kripto para saklamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.



2017 yılının Haziran ayında, Bitquence adlı bir kripto para şirketi, yeni bir alan ortaya çıkardı. Böylelikle BQX paraları ile ICO satışlarına başladılar. Bunun ardından, BQX etrafında bir topluluk oluşmaya başladı. 20 Kasım 2017'de, daha fazla kitlesel çekiciliğe sahip olarak yeni bir şirket kurdular, bu şirketin ismi Ethos olmuştur.Zaman geçtikçe Ethos coini kendi topluluklarıyla çok ilgilenmeye ve bir fiat geçidi inşa etmeye başladı. Böylece herkesin coine katılmasını ve Ethos'u kullanmasını kolaylaştırdı.

Ethos Ve Linkedin'in Kurucusu Shingo Lavine

Son dört yılda çeşitli internet tabanlı şirketlerde çalıştıktan sonra, onu Bitquence'ı kurmaya kadar itecek bir deneyim kazandı. BQX ico'yu başlatıp piyasaya sürdüğünden beri Ethos üzerinde özenle çalışan bir ekip kurdu.

Ethos Coinin Amacı Nedir

Ethos, kitleler için bir platform anlamına geliyor. Çoğu kişi Coinbase'i veya coin satın almak için benzer bir aracı kullanıyor.

Bu Kripto para'da, özel anahtarlar, ortak anahtarlar, parolalar ve çok daha fazlası var..

Bazı kullanıcılar birçok platformda farklı para birimlerinde birden fazla cüzdan tutar. Ve bu, en sadık kripto kullanıcılarıyla bile karşılaştırılamayabilir. Her ne kadar Ethos bunu kolaylaştırmak için kurulmuş olsa da, sadece ödeme ağ geçidi oluşturmak istemiyorlar, aynı zamanda insanların evrensel bir cüzdan, bozuk para, gösterge paneli ve sosyal ağ tutmalarını da sağlıyorlar.

Ethos Coin'in Özellikleri

- Evrensel bir cüzdandır.

- Ethos cüzdanının tek bir hedefi vardır; bu da, Layman'ın coini kullanması ve tutması için güvenli ve kolay hale getirmektir.

- Birçok cüzdanın aksine ücretsizdir.

- Herkes istediği yerde, istediği zaman, anında depolayabilir.

- Mobil uygulama problemini çözen Ethos, önce mobil olmayı hedefliyor.

- Afrika'dan Orta Batı ve Amerika'ya kadar tüm yolun küresel olması için çalışmalar yapıyor.

- Kullanıcılar, portföy mobillerini yönetebilir ve herhangi bir e-posta, telefon numarası veya Ethos kimliğinden jeton gönderebilir ve alabilirler.

Tek Tıkla Çeşitlendirme

Birçok insan 1300'den fazla coin olduğunu biliyor. Fakat nasıl çeşitlendireceğini ya da nasıl yatırım yapacağını bilmiyor. Bu yüzden Ethos, herkesin ortaya koyduğu miktarı kolaylıkla çeşitlendirdiği gibi bunu tek tıklamayla yapmak için bir portal oluşturuyor. Böylece coin portföyünüzü anında Ethos ile çeşitlendirebileceksiniz.

Güvenli Anahtar Yönetimi

Kripto para söz konusu olduğunda, herkes kendi özel anahtarlarını tutmalıdır. Aksi halde, para, kötü niyetli kişilerin eline geçebilir. Ethos ile sadece özel anahtarlarınızı tutmakla kalmaz, aynı zamanda cüzdanınızı çevrimdışı durumuna getirebilir ve bir depoya koyabilirsiniz. Bu uygulama, paranız üzerinde sahip olduğunuz kontrolü en üst düzeyde tutar.

Ethos Likidite Ağı

- Bu ağı benzersiz kılan, ağ geçidi ve likidite modelidir.

- Tam likidite ile anında herhangi bir varlığın yatırılması, geri çekilmesi, gönderilmesi veya takas edilmesine olanak sağlıyor.

Kişiler İle Güçlü Topluluk

Ethos, güçlü bir topluluğa sahiptir.
Hem fikir hem de Suppoman'ın tanıtımından ilham alan Ethos, hem aktif hem de yardım etmeye istekli güçlü bir topluluk kurdu. Zamanla bu da platformun amacının bir parçası haline geldi. Ethos jetonu insan güdümlüdür.
Bu herkesin, kalabalığın gücünü kullanabileceği ve toplumun konsensüsüyle daha akıllıca yatırım yapabileceği anlamına gelir. Bu, insanların madeni para incelemeleri yapmasına, derecelendirmeleri eklemesine ve hatta bunun için ödüllendirilmelerine olanak tanır. Bunun yanısıra Ethos Coin, ilk topluluk kripto para platformudur.

Ethos Coinin Diğer Hızlı Özellikleri

-Vergi Dostu Raporlar

- Dinamik Öngörüler

- Değerlendirmeler ve Yorumlar

- Anında Para Sepetleri

- Portföy Performans Gösterge Tablosu

- Sezgisel ve Eğlenceli UX

- Kurulum Ücreti veya Gizli Maliyet Yok

Şu anda misyonundan dolayı coini kitlelere ulaştırmaya yardımcı olmak için en iyi kripto para platformlarından biri Ethos'dur.
Başka bir fiat ağ geçidi (Coinbase'in yanı sıra) inşa etmek, devrime daha fazla katkı sağlamaya yardımcı olacaktır.

Ethos, kitlesel kullanımla ilgili bir madeni paradır ve teknoloji hakkında daha az veriye sahiptir.
Kripto para, teknolojik bir devrim olsa da, daha fazla insanın kullanması için daha fazla duyulmaya ve daha çok güven sağlamaya ihtiyacı vardır. Daha da olumlu şeyler gerçekleştiği takdirde Ethos, geleceğin para birimi olacak bir kapasiteye sahip.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: Ethos Coin Nedir