Teknolojinin günden güne gelişmesi ile dijital ortamda da birçok farklı uygulamalar ortaya çıktı. Kripto para olarak bilinen Coinler, kendini geliştirerek yeni bir şey ortaya çıkardı ve bunu sosyal medya platformlarında, kullanıcılara sundu.

Mithril, "sosyal madencilik" olarak tanımlanır. Kullanıcıları ödüllendirir ve bunun yanısıra ödüller alınırkenken de diğerleriyle etkileşimde bulunmalarını sağlar.




Blockchain teknolojisinin yardımıyla Mithril, işlemlerin tüm taraflar için güvenli olmasını sağlayabilen bir jeton markasıdır. Ek olarak, blok zincirinin merkezi olmayan veri depolama teknolojisi, işlemlerin güvenilir, değişmez ve verimli bir şekilde kaydedilmesini sağlar.

Mithril'in Hedefi Nedir

Mithril'in arkasındaki nihai hedef, sosyal ağ uygulamalarını kullanmak ve en iyi blok zinciri oluşturmaktır. Bu nedenle, Mithril, mevcut büyük sosyal medya platformlarıyla bütünleşme sürecine girmiştir. Mithril'deki özellikler, sosyal medya platformlarında kullanılabilmek için oluşturuldu.

Ekip ayrıca, MITH'i kabul eden ortak hizmetler ve uygulamalar üzerinde çalışıyor. Mithril, Ekosistemi ve sosyal ağlar arasındaki bu kusursuz entegrasyona izin vermek için bir Mithril Entegrasyon Protokolü geliştirdi. Çeşitli blockchain platformları geliştikçe, topluluk desteği, işlem maliyetleri ve ölçeklenebilirlik sağladığından emin olmak için Mithril, kendini sürekli olarak güncelliyor.

Sosyal Madencilik Nasıl Çalışır

Sosyal madencilik, Mithril'e özgü bir kavram olduğu için, nasıl çalıştığı hakkında ki sorulara cevap verebiliriz. Mithril, Bir kullanıcının oluşturduğu tüm içerikler ve Mithril ekosistemi içindeki sosyal etkileşimleri; Mithril belirtecini ve otomatik olarak platformun algoritmasını temel alan maddi etkileşimlerdir.

Mithril Ekibi, tahmin edilen izleyici ve kullanıcı akışı nedeniyle, Mithril ekosisteminin sosyal madencilikle uğraşanlar için oldukça fazla gelir üretebileceğini ve bunu çok hızlı bir şekilde yapmaya başlayacağını belirtiyor. Ağ daha popüler hale geldikçe, kâr fırsatları artacak, daha fazla büyümeyi teşvik edecek ve sürekli gelişecek.

Sosyal madencilik yoluyla kazanılan Mithril miktarı, platformun sosyal madencilik algoritmasına bağlı olacaktır. Sosyal medya, yayınlanan öykülerin sayısı, kaçının görüntülendiği ve kaç tane kalp alındığı gibi şeyleri açıklar. Önceden ayarlanmış hesaplamalar, her bir zaman periyodu için belirli bir miktar Mithril tahsis eder, bu da daha sonra algoritmaya dayalı olarak sosyal madenciler arasında bölünür.

Lit, şu anda beta sürümünün ve Mithril'in kilit parçalarından biridir. Mithril ekibi, kripto parayla ve sosyal medyayla ilgilenen mevcut neslin ihtiyaçlarını karşılamak için Lit'i oluşturdu. Bu, yeni arkadaşlar keşfetmek, hikaye haberleri ve anlık mesajlaşma gibi özellikleri içermektedir. Kullanıcıların kişisel içerikten para kazanmalarına yardımcı olmak için Lit, en popüler sosyal ağlara sorunsuz bir şekilde entegre oldu.

Hikayelerini Lit Hikayelerini kullanarak paylaşan kullanıcılar, öykülerinin ağ üzerindeki etkisine göre MITH şeklinde ödüller alacaklardır. Yayımlanan öyküler, diğer platformlardaki hikayelere benzerdir ve 24 saat sonra ortadan kaybolur. Yayımlanan hikayaler;; videoları, gösterileri veya kişisel fotoğrafları içerebilir. Kullanıcılar gizlilik ayarları ile görmesini istemediği topluluğu engelleyebilir. Bu seçenek, kullanıcıların sosyal madenciliği yaparken gizliliğini korumalarını sağlar.

Lit, ayrıca mobil cihazlardaki kameralara da entegre olarak kameralar için gelişmiş modern algoritmalar oluşturacak. Bu sayede kullanıcılar; filtreler, rötuşlar ve efektler dahil olmak üzere mükemmel videolar ve fotoğraflar çekebilecek. Lit Sohbet Odası, topluluklar, gruplar ve arkadaşlar arasındaki hikayeleri paylaşma yeteneği dahil olmak üzere çeşitli özellikler içerecektir. Lit Discover, kullanıcıların bağlantı kurmak için yeni kişiler bulmasına izin verirken, kaybolan profil verilerini ve hikayelerini yönetmeneye izin vererek ayrı bir Açık Genel Profil oluşturacak.

MITH Jetonu

Mithril belirteci, MITH , Ethereum'un ERC-20 standardını temel alır, bu da MITH tokenlerinizi ERC-20 Jetonları destekleyen herhangi bir Ethereum cüzdanında saklamanız anlamına gelir. Toplam MITH havuzundan, yüzde 35'i sosyal madencilik için tahsis edilmiştir. Önümüzdeki birkaç yıl içinde, bu şekilde 350 milyon MITH dağıtılacak. Keşif için mevcut MITH, her yıl önceden belirlenmiş bir süre boyunca yarıya indirilecektir. Madencilik döneminin ardından, 350 milyon MITH'nin tamamı dağıtılmış ve çıkarılmış olacak.

Sosyal madenciliğe ilişkin tüm işlemlerin güvenliği ve sağlam bir altyapı için Ethereum akıllı sözleşmeler yapılmaktadır. Bunların yanısıra Ethereum blockchain'deki her işlemi takip etmek ve doğrulamak mümkündür.

Sonuç Olarak Mithril Coin

Mithril, sosyal medyanın popülerliğini kripto para birimi ve blockchain teknolojisiyle birleştirerek Sosyal Madenciliğin tanıtılmasını amaçlamaktadır. Eşsiz ödül sistemi ile kullanıcıların Mithril'e katılmaları için teşvik Jetonları vardır. Platformun etkileşimi sayesinde, Sosyal Medya Platformu geliştikçe Madencilik Ödülleri artmaya ve büyümeye devam edecektir. Şimdilik güzel bir proje.

Mithril Coin Değerleri

Market Kapasitesi - 370,104,348 $

Hacim - 24H$ 86,734,900

Dolaşım Arzı - 305,054,522 MITH

Toplam Arz - 1.000.000.000 MITH

Profil Tipi - Minimal Değil

Firma Konumu - Güney Kore

Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: Mithril Coin Nedir