Günümüzde kripto para birimlerine olan ilgi oldukça yoğundur. Özellikle insanlar kripto para birimini kullanmak için, daha kolay ve anlaşılır bir sistem ihtiyacı duyuyor. Bu tarz ihtiyaçlar adına kurulan Fixy Network, kişilerin bu alanda daha rahat hareket etmesini amaçlayan bir sistemdir.
Tüm Dünyada kriptolu para birimleriyle haşır neşir olan müşterileri aynı platformda bulunduran Fixy Network, pek çok avantajıda bünyesinde bulunduruyor. Mobil bir app üzerinde kurulan pazar yeri konumunda olan Fixy Network, OTC ticaretinin yapılmasına olanak sağlar. Bu platform üzerinde sistemdeki kullanıcılar kripto paraların alım ve satım işlemlerini yapabilirler. Sadece bireysel kişiler değil, şirketler ve perakendecilerde bu sisteme üye olabilmektedir.



Fixy Network’ün Yaratılmasındaki Amaç Nedir
Projeyi yaratan kişiler Fixy Network’ün oluşturulma amacının iki farklı nedene dayandığını belirtiyor. Bu konudaki ilk amaç, kriptolu para piyasasına yeni giriş yapacak kişilere kolaylık tanımaktır. Bu sayede zor gibi görünen kriptolu para dünyasında, daha emin adımlarla yola devam etmelerini sağlamak mümkün olur. Fixy Network’ün meydana çıkarılmasındaki ikinci amaç ise, zaten kriptolu para birimlerine yakından ilgisi olan kişilerin kriptoyu FIAT’a dönüştürmesine gerek kalmadan, bu şekilde harcama rahatlığını sağlamak olarak açıklanmıştır.

Fixy Network Neden Önemlidir
Fixy Network sistemini bu kadar önemli bir hale getiren konu ise, kriptolu para birimlerinin kullanımını gündelik hayata göre daha basit bir biçimde uyarlamasıdır. Bu sayede birçok kriptolu para birimi kullanıcısı, eskiye nazaran daha serbest bir ortamda işlerini pratik bir şekilde yürütmeye başlayabilir.

Fixy Network Temel Özellikleri
Kriptolu para meraklıları için son dönemin en gözde uygulamalarından biri olan Fixy Network, pazarda bulunan eski yeni tüm yatırımcılara oldukça iyi bir alan oluşturmuş durumda. Onu daha çok ön plana çıkaran ve bu kadar çok tercih edilmesine neden olan, farklı nedenlerde bulunuyor.

Büyük Bir Kitle Ağı Sunar:Fixy Network platformu oldukça büyük bir kitleye ev sahipliği yapar. Bu şekilde özel ve ticari alışverişler daha sorunsuz bir şekilde, yapılmaya elverişlidir. Gelecek zamanlarda Fixy Network’ün sahip olduğu bu büyük kitle ağı, daha kapsamlı bir halde kullanılmaya devam edecek. Özellikle farklı kriptolu para birimlerini bu alanda görmeye devam edeceğiz. Güvenli ve hızlı alım-satım işlemleri kriptolu para piyasasında son derece önemli olduğundan dolayı, bu alanda da yine aynı konularda iyileştirmelerin yapılması bekleniyor. Yani genel olarak sistemin bu şekilde var olması, daha büyük bir kitleyi buraya çekecek gibi gözüküyor.

Android Ve IOS İle Her Yere Ulaşım:Günümüzde milyonların kullandığı mobil cihazlardan tek adımda Fixy Network sistemine giriş yapmak, bir süre sonra mümkün bir hale gelecek. Uygulamayı kullanabilmek için Appstore veya Google Play Store üzerinden uygulamayı indirerek çok kısa bir sürede bu geniş ağa katılmak mümkün bir hale gelecek. Bu durumun kurumsal olarakta pek çok yeri kendisine çekmesi bekleniyor. Özellikle bu anlamda sistemle ortaklık içinde bulunan kurumların sayıca artış göstermesi beklenen durumlardan sadece biri olarak gösteriliyor.

Hediye Kartı Özelliği:Sistem aynı zamanda hediye kartı özelliği sayesinde, pek çok insanın ilk olarak gözattığı konulardan biri haline geldi. Özellikle var olan bazı kredi kartı yasaklarına tamamen çözüm getiren hediye kartları, tamamen Fixy Network tarafından yaratılan bir çözüm olarak ön plana çıkıyor. Platformun tanımış olduğu bu özellik, insanların vaktini alan uzun doğrulama sürecine kesinlikle girmeye gerek kalmadan, kriptolu para birimi dünyasına adım atmalarına fırsat tanır. Hediye kartlarının satışı ise, kullanıcıların kendi istekleri doğrultusunda yapılıyor. Ve bu kartları satın almak isteyen bireyler FIAT parası kullanarak, anında hediye kartlarından birine sahip olabilirler.

Fixy Network Ekibi Kimlerden Oluşuyor
Fixy Network, uzun zamandan beri kriptolu para birimi piyasası içinde yer alanların merak ettiği bir sistem. Bu kişilere özel olarak ortaya çıkan Fixy Network’ün fikir olarak temellerinin atılması ise 2017 yılına dayanıyor. Kasım 2017’ye gelindiğinde, projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar başlıyor. Yazılım ve iş geliştirme konusundaki işlemler burada başlarken, şirketin kurulma zamanı ise Şubat 2018 tarihine dayanıyor. Şirket daha sonradan ticaret birimini yaratmak, ağ oyununu ortaya çıkarmak, satıcılar için özel market oluşturmak gibi pek çok çalışmaya imzasını atıyor.

Şirketin ekibine baktığımızda ise CEO olarak Hasan Turgut kadroda yer alırken, Hitesh Upadhyay proje müdürü, Ketan Vaviye uygulama geliştiricisi olarak kadroda yer alıyor. Öte yandan Rajesh Kevadiya oyun geliştiricisi, Keyur Siddhapar php devoloper alanında yer alıyor. Kadroda destek, pazarlama, işletme desteği, topluluk yöneticisi gibi pek çok alanda Türk çalışanları görmek mümkün oluyor.

Kaynak: Fixy Network Nedir