IOSToken, yenilikçi ve yüksek işlem gücü sağlayabilmek adına yaratılmış, güvenli bir blokaj platformudur. Merkezi olmayan bir platform olan IOST, kullanıcılarına yalnızca online hizmetler sağlamakla yetinmez. Aynı zamanda dijital mal alışverişi ve pek çok uygulamaya da erişim sağlar. Sahip olduğu sistem sayesinde, kullanıcılara güvenli bir platform vaat eden IOStoken, özellikle yenilikçi çalışmalarıyla da beğenileri üzerine toplamaktadır.
2018 yılıyla birlikte toplam tedarik sayısı 21.000.000.000 olurken, sirkülasyon 11.000.000.000 ve ICO fiyatı 0.01 dolar halindedir. Güncel verilere göre IOStoken coin değerlerine baktığımızda ise, birim fiyatın 0,057 dolara eşit olduğunu görüyoruz. Bunu BTC olarak hesap ettiğimizde karşımıza 0,00000617 BTC çıkıyor. Son 24 saatlik hacim değeri 73 milyar dolar olurken, toplam piyasa değerinin ise 485 milyon doları çoktan geçtiği biliniyor.



Nasıl Satın Alınır
IOStoken coin satın almak için, kullanıcıların izlemesi gereken bazı adımlar bulunuyor. Bunlar eksiksiz bir şekilde yapıldığında, kullanıcılar istedikleri miktarda IOStoken coini kolay bir şekilde satın alabilir. İlk olarak kullanıcılar tarafından yapılması gereken şey, Paribu hesabı açmaktır. Paribu adresi üzerinden, karşınıza gelecek üyelik formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak hesabımı oluştur butonuna tıklamalısınız. Hesap oluştur alanına tıkladıktan sonra ise, güvenilir bir hesap oluşturabilmek adına cep telefonu numaranızı sisteme girmeniz gerekecektir. Cep telefonunu girdikten hemen sonra, ilgili numaraya bir doğrulama kodu gelir. Gelen doğrulama kodunu alana ekledikten sonra, Paribu hesabınız onaylanmış olacaktır.
Nüfus cüzdanı bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde girerek bu şekilde kriptolu para alım ve satım işlemleri için harekete geçebilirsiniz.

Bunun için yapılması gereken şey ise, herhangi bir banka hesabı üzerinden bu alana TL yatırmaktır. Yukarıda isminizin yanında yer alan TL yatır alanı üzerinden tutarı girerek, ilgili işlemi kısa süre içinde bitirebilirsiniz. Bu adımla birlikte Binance hesabınız üzerinden BTC alabilir, BTC’lerinizi Paribu hesabına transfer ederek bu şekilde İOStoken coin alma işlemini başarılı bir şekilde bitirebilirsiniz.

Iostoken’in Geleceği Nasıl Görülüyor
Mevcut piyasa verilerine göre IOStoken şu anda son derece güvenilir ve sürekli olarak görülüyor. Özellikle büyük çaplı şirketlerde şu anda var olan tercihler daha çok bu para biriminden yana oluyor. 21 milyar jetonluk bir arza sahip olan bu sektör, 6.8 milyar dolarlık bir avantaja sahip gibi gözüküyor. Yıllık çapta konuya baktığımızda ise, 760 milyon dolarlık bir işlem hacminin var olduğunu görüyoruz. Bu sayılar ileriki zamanlarda IOStoken tarafından sürdürülebilir olabilir mi, bu konuda uzmanlar net bir cevap veremiyor. Ancak şu anki yapısıyla birlikte, sektörün en çok söz sahibi olan kriptolu para birimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Tabi yetkili isimler tarafından henüz net bir yol haritasının çıkarılmaması, uzmanlar tarafından kafa karıştırıcı olarak kabul ediliyor.

Bunun yanında bazı uzmanlarda projenin blockchain teknolojisinin bir sonraki adımı olduğu düşünüyor. İnsanları bu konuda ikiye ayırmış teknolojinin ilerleyen zamanlarda nasıl bir grafik izleyeceğini ise, tamamen zaman göstermiş olacak.

Iostoken Tarihi
Piyasaya sunulduğu ilk zamanlarda Binance’de en çok ilgi çeken para birimlerinden biri olan IOStoken Coin, o zamanlarda ticaret ve hacim konusunda en başarılı performanslarından birini göstermişti. Birim başına fiyatı ise 0,02 dolardı. Fiyatlarının bu şekilde olması ise, satışların özel olarak tutulması sebebi yüzündendi. Satışların bu şekilde gerçekleştirilmesi ise, oldukça başarılı sonuçlar ortaya çıkardı. Özellikle ABD, Çin ve Kore’de yatırımcıların çok kısa bir süre içinde ilgisini çekti. Geçtiğimiz günlerde yine bir özel satış Ocak ayında yapıldı.

Kimler Iostoken Coin Almalı
İOStoken Coin neden tercih edilmeli sorusuna ise, uzmanlar ilk olarak yatırım amaçlı olarak cevap veriyor. Özellikle girişimciler için pek çok faydayı içinde bulunduran bu para birimi, daha kolay bir şekilde güvenilir halde para kazanmayı mümkün bir hale getiriyor. Yenilikçi yapısıyla da oldukça başarılı bulunan bu para birimi,uzun vadede para kazanmak amacı taşıyan kişiler için uygun olacaktır. Tabii bu sadece bir görüş. Ne kadar yükselecek, hangi teknolojileri yayımlayacak bunu önümüzdeki haftalar belirleyecek.

Iostoken Coinin Arkasında Kimler Var
Dünyanın en ünlü kriptolu para birimlerinden biri haline gelen IOstoken Coinin ekibinin kimlerden oluştuğu hakkında bilgi vermekte fayda var. Projede 12 farklı çalışan ve 4 danışman yer alıyor. Proje kurucuları ise, bu alanda uzman olan 3 ortak tarafından kurulmuş. Teras Wang, Ray Xiao ve Kimmy Zhong projenin ortaya çıkarılmasını sağlayan kişiler olarak biliniyor. Bunun yanında takımda blockhain alanında önemli aşamalara ulaşmış şirketin uzmanlarıda yer alıyor. Nirvana Capital, Code Academy ve Dfund ekibinden de transferle kurulan bir ekibin olduğunu söyleyebiliriz. Yani her açıdan konu alanında deneyimli ve güçlü bir takım oluşturmak için çaba gösterilmiş.

Makale yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: IOSToken (IOST) Nedir