lostyazilim
tr.link

SuchApp Airdrop Programına Katılım

5 Mesajlar 900 Okunma
acebozum
tr.link

talhaunsal talhaunsal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad T** Ü**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda SuchApp Token ve düzenlediği Airdrop programına katılımı anlatacağız.

Öncelikle tokenlerin dağıtım tarihini tam olarak bilmediğimi belirteyim, ama ücretsiz olduğu için “Ne zaman olursa olsun, ve projesi ne olursa olsun niye almayalım ki?” diyorum her airdrop programı için ve bu yüzden mümkün olduğunca katılmaya çalışıyorum. Ücretsiz dağıtılıp, borsaya çıktıktan sonra katılımcılarına 1000 Dolar’dan 15.000 Dolar’a kadar kazandıran airdroplar gördük, duyduk

SuchApp Nedir?

SuchApp, dünyanın 5G hızı ile hizmet veren ilk mesajlaşma ağı olmayı hedefleyen, ERC-20 ekosisteminde yer alan bir tokendir.

Henüz tanıtım aşamasında olan SuchApp’ın ICO ön satışı Şubat 2018'de, ICO’su da Mart 2018'de gerçekleştirilecek. Proje şimdiden 1.5 Milyon Dolar yatırım almış durumda ve ICO satışları ile toplamda 40 Milyon Dolar yatırım toplamayı hedefliyor.
Toplamda 25 Milyar adet üretilecek olan SuchApp Token’in(SPS) 12.5 Milyar adeti satışa sunulacak.

SuchApp, 4K video konferans, canlı 4K filtrelere sahip dahili video editörü, GPS’e dayalı 2–5km yarıçaplı uygulama kullanıcısı radarı, hediye kartı gönderimi vb. özellikler ile birbirinden farklı birçok mesajlaşma uygulamasının özelliklerini kendi platformunda barındıracak.

178 ülke için özelleştirilmiş planı bulunan SuchApp, aldığı yatırım ve ICO ile toplanan yatırımlar ile SuchApp önümüzdeki yıllarda 400 Milyon aktif kullanıcı hedefine ulaşmayı ve böylece dünyanın en büyük 5 mesajlaşma platformundan biri olmayı hedefliyor.

Airdrop Programına Katılım

Öncelikle http://vyper.io adresine giriyoruz ve Sign Me Up butonuna tıklıyoruz.

Daha sonra açılan pencerede yer alan satırları aşağıdaki görselde gösterilen şekilde kendi bilgilerimiz ile dolduruyoruz.

Bu aşamada herhangi bir borsanın size verdiği Ethereum adresini değil, myetherwallet.com üzerinden almış olduğunuz Ethereum cüzdanınıza ait adresi vermeniz gerektiğini unutmayın lütfen.

Son olarak Sign Up butonuna tıklayarak kaydı tamamlıyoruz. Mail adresimize gönderilen aktivasyon linkine tıklayarak aktivasyonu sağlamamız gerekiyor.

Onu da yaptıktan sonra sistem üzerinden yeni üyeler davet ederek ve sistemin size verdiği diğer küçük görevleri yerine getirerek puanınızı yükseltebilir, daha fazla SPS kazanabilirsiniz.

Konu içerisine yer alan linkler referanslı linklerdir, bu linkler üzerinden kaydolursanız benim de biraz daha fazla token kazanmama yardımcı olacaksınız.

Kayıt linki:http://vyper.io/c/2486dlrhg/1430329
Ref'siz link: https://www.suchapp.io/

Herkese teşekkürler arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim.

Airdroplar Twitter: https://twitter.com/airdroplar
Airdroplar Telegram: https://t.me/airdroplar

wmaraci
webimgo

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
uygulama çöp o kadar tüm görevleri tamamladım bana hala 720 puan toplamanız gerekiyor diyor yani 7 kişiyi davet edicen linkle adamlar vermemek için inat ediyor uğraşmayın boşuna

talhaunsal talhaunsal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad T** Ü**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

AzX66 adlı üyeden alıntı

uygulama çöp o kadar tüm görevleri tamamladım bana hala 720 puan toplamanız gerekiyor diyor yani 7 kişiyi davet edicen linkle adamlar vermemek için inat ediyor uğraşmayın boşuna

Sizin üye toplayamamanız uygulamayı çöp mü yapıyor hocam? Ben bu iş için Twitter, Telegram sayfası açıyorum, yakında internet sitesi de açacağım nasipse.. Ve her airdrop için uzun araştırma yapıp projeyi, airdrop aşamalarını inceliyorum, metin hazırlıyorum, insanları davet ediyorum vs.vs. Hepsinin sonucu olarak da bahsettiğiniz 720 puanı aşmam birkaç saat sürüyor en fazla. Ben puan toplamak için bu kadar uğraşırken sizin iki dakikada gerekli puanı toplayamamanız normal değil mi sizce de? Puan toplayamayınca uygulama çöp mü oluyor?

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
O kadar bilgi ve takip isteyip sonucunda vermedim hehehehe çıkınca evet çöp oluyor uygulamayı sizin gibi ilk keşfedenler parayı alıyor sizin oltanıza takılıp referans olanlarda bir bakıyor tüm platformlarda konu açılmış referans olacak kişi kalmamış tak kalıyor öyle ÇÖP oluyor bir yorumumun sizin üye kazanmanızı engellediğini düşünüp hemen tepki gösterdiğine göre üstte yazdığımıda kanıtlıyor siz de balık yakalayamazsanız uygulama sizin içinde ÇÖP olacak

wmaraci
wmaraci

ugurdogan7 ugurdogan7 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek İnternet Girişimcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** D**
  • Mesajlar 267
  • Beğeniler 25 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam direkt ücretsiz coin veriyor mu ? yoksa puan mı toplamak gerekiyor

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al