-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir önceki yazımda sizlere kripto paralardan az çok bahsetmiştim global borsalardan konuştuk ama malum kredi kartları d*landırıcıların kredi kartları ile buralardan coin alması ile bir çok banka bu işlemleri yasakladı peki sizler Türk coin borsalarından hangilerini kullanıyorsunuz?
En azından Türk borsalar kimlik onayı ve aynı banka ismi ile ödeme gelmesi şartı ile koruma sağlayabiliyorlar.
Kullandığınız Türk borsalarının en azından sebebi ile birlikte belirtirseniz coin işine yeni girecek arkadaşlarımız neden tercih etmeleri gerektiğini görebilirler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bitturk başlarda iyiydi ama gerek koin çeşitliliğinin olmaması gerek transfer ücretleri kullanmayı birakmama sebep oldu , BTCTurk de aynı şekilde koin yelpazesini genişletirse piyasada popüler olabilir.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BTCTURK demeyi isterdim fakat şimdi uzak durun diyorum! Eskiden yatırdığım bir miktar param vardı. Geçen gün btc lazım oldu ama içeride ki parayla hiç bir işlem yapamıyorum. Kimlik onayı olmadan işlem yapılmazmış. Tamam o zaman geri verin paramı diyorum oda yok. Resmen parama çöktüler. Benden zamanında parayı alırken böyle bir koşul yoktu? Ben böyle bir sözleşmede onaylamadım fakat şimdi paramı selfili kimlik + adres göndermeden vermiyoruz diyorlar. selfimi beğenirlerse de ozan papara hesabı açacakmışım oraya atacaklarmış yada bin TL daha yatırıp tekrar çekemem gerekiyormuş. Zaman bulursam gerekli yasal şikayetlerde bulunarak maddi manevi talepte dava açmayı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Ben yıllardır btcturk kullanıyorum. Her gün alış satış yapıyorum neredeyse ufak meblalar ama hiç sorun yaşamadım. Bir ara paribuyu kullandım onda da sorun yaşamadım ama btcturk tavsiye edebilirim. Bazen ayda bir iki defa btc eth transferleri gecikiyor ama çabuk destek veriyorlar. İlgililer bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CMPE
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
türk borsası kulanmak akıl işi değildi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Ben paribu kullanmıştım. BTC türk için yüksek rakam yatıemamız gerekiyordu. Paribu ve btv türk en güvenilirdi diye biliyordum. Ondan paribuyu seçmiştim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Koineks 1 den fazla coin olduğu için tercih ediyorum paribu btc işlem hacmi yüksek olmasından tercihimdir.
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu