Çok teşekkürler:)
Hemşeriyiz ne güzel:) çok teşekkürler
Teşekkürler
Bu aralar tekil 25k-35 k olarak gününe göre değişiyor. Tabi Kış aylarında bu 3'e katlanıyor
Çok teşekkürler kullandığım Süper cache eklentisi ve tek sitelik Dedrice sunucu sayesinde
Site 3 yıl 8 aylık
Çok teşekkürler canım
kramper adlı üyeden alıntı
Çalışmanız tamamiyle doğal değil aslına bakılırsa, evet bu bir başarı fakat yalnızca içerik girerek yaptım demek yanlış olur. 1 adet alexa sıralama düşürme taktiği kullanmışsınız sitede. Bunu burda paylaşmayacağım lakin.
Tebrik ederim, devamını dilerim.
Sitemde Alexa düşürme tekniği hiç yok ve hiç kullanmadım. Siz bunu Alexa sayacı görünez yaptığım için mi dediniz. Zira temada kötü görünmesin diye bir kod ile gizledim ama bu sıralamayı etkilemez. Niçin öyle düşündüğünüzü açıklarsanız çok sevinirim.
Elbette etkisi olur fakat zaten her gün sıralamam değişmekte. Burada bu başlığı açtığımda sanırım 120 bin civarıydı şu an ise çok daha altında 98 binlerde
Çok teşekkürler Arkadaşım
Aynen size katılıyorum Teşekkürler :)
Çok sağol canım Allah razı olsun cümlenizden
Ana sayfa ve Arşivde olanların çok fazla değil lakin kazancı iyi
Sağolsunlar üyelerim paylaştıkça ve hitim artıkça beğenide artıyor elbette
Çok teşekkürler
Allah razı olsun sağolun arkadaşım.
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim
İnşAllah arkadaşım çok teşekkürler:)
myth2012 adlı üyeden alıntı
Siteniz içerik olarak kaliteli ve internet üzerinde uzunca vakit geçiren kullanıcıların aradığı konular mevcut. Alexa ve arama motorlarınında esas aldığı konulardan biride sitede durma süresi gelmekte ve içerikleriniz bunu sağladığı için başarılı olmuşsunuz.
Tebrik ederim, İnşallah dahada iyi yerlere gelirsiniz.
Çok doğru bir tespit fakat sadece içerik olması ile ilgili değil. Benimle aynı sektörde olan ve şirketler tarafından da yönetilen sitelere baktığımızda içerikler benzer olmasına rağmen ben onları geçtim. Sebebine gelince uzun detaylı özgün makaleler ve ziyaretçilerim ile aramızda kurduğum iletişimin önemli olduğunu düşünüyorum.İnşAllah Arkadaşım sizde forumdaki gerçek emek veren tüm arkadaşlarda emeklerimizin karşılığını her zaman alabiliriz.