videoavcisi adlı üyeden alıntı
Hocam gruptan ayrılmak istediniz, isteğiniz yerine geldi.
Çok uzatmanın gereği yok diye düşünüyorum.
Yine de birkaç cümle ile yazacak olursam, 11:40'da geziyorum yazmışsınız, 11:45'te ben sitelerimde sizi göremiyorum yazmışım. 12:04'te ekran görüntüsü koymuşsunuz.Siteleri gezmeyen biri de benim yazımı görüp, 20 dk. sonra böyle bir ekran görüntüsü koyabilir mi, koyabilir.Ben size ne sormuşum? Konuya yazdığınız saatte gezip gezmediğinizi?
Neyse hocam, insanlar verdikleri emeğin karşılığını almak isterler. Her bir üyemiz yaptığı gezinti karşılığında sitesinin gezilmesini ister. Bu nedenle kontrolde yapılır, soru da sorulur.
Tabii bunların hiçbiri bir arkadaşın kalbinin kırılmasını mazur göstermez.Eğer sizi kırdıysam özür dilerim.
sayfaları açtım gezintiye başladım belirttiğim saatte, 20 dk dolduğunda wm aracini açtım,yorum yapıp bitirdiğim saati yazmak için, yorumunu gördüm saat 12.02 idi, screen shot aldım, resmi upload ettim buraya yükledim. saat 12.04'de yorum yapmışım, uzatmanın manası yok diyorsunuz, ben kimsenin emeğini yemem, gruptan çıkma nedenimde sizin bu tavrınızdan dolayıdır, sebepsiz değildir, kalp kırılmasın diyorsunuz, önce yorum tavrınızı değiştirin ondan sonra kalp kırmak istemiyorum diyin, göz boyama yapmanıza gerek yok, biz burda kimsenin hakkına girmiyoruz.