lostyazilim

Yorum Dayanışması Devam 2016

203 Mesajlar 18.323 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Adrian Adrian Web Executive Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Web Executive
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 44 / 43
  • Ticaret 10, (%100)
Yani şimdi bunun yeri belki burası değil ama söylemeden edemeyeceğim.
Kimseye ithaf yada adres değil bu sadece genel söyleyeceklerim. Bizim toplumsal olarak ciddi sakatlıklarımız var. Lütfen yanlış algılamayın ama misal bu link konusuna aşırı kafayı takıyoruz. Bir çok içerik yönetim sisteminde yorumlara atılan linkler zaten otomatik "nofollow" olarak etiketlenir, kullandığınız sistem bunu desteklemiyorsa bile kolayca bu etiketi ekleyebilirsiniz böylece sitenizden "backlink" çıkışı olmamış olur., veyahut yorumu onaylarken linki silip onayabilirsiniz kullandığınız protokol buna izin veriyorsa hocam :)
Neden birine faydamızın dokunmasından bu kadar imtina ettiğimizi cidden çözemiyorum. Yine bu forumda başka bir post okuyordum geçen gün arkadaşımızın birisi bir makale paylaşmış inceleme kıvamında altta da link koymuş sitesine "hani yazının devamını okumak isterseniz" diye altada not düşmüş "linke tıklamak istemezseniz özetini ekliyorum buraya" diye. Yahu neden linke tıklamaktan imtina edeyim? Mesele ne? aman 1 gram faydam dokunmasın kimseye. Başka bir başlıktada adam 1 ürünü tanıtmış konunun gidişatına binayen altınada affiliate link koymuş almak isteyen varsa alsın diye hizmette bulunmuş hemen alta yorumlar geliyor "vay senmisin ürün pazarlayan affiliate koyan çakal" kıvamında.. Pes yahu vallahi pes. Nedir bu birilerine faydamız dokunmasın sendromumuz bizim?

Elin meşhur bir yabancı forumunda (adı lazım değil) adam aynı şeyi yapıp affiliate koyuyor altına, bir bakıyorsun altta çarşaf gibi 80 tane reply "binlerce teşekkür vs. neden? zahmet edip ürünü incelemiş ve tanıtmış diye". El oğlunun bakış açısına bak birde bizimkine. New york'ta yaşayan bir yahudi New Jersey'deki markete gidip alış veriş yapıyor o marketin sahibide yahudi aman kendi insanıma destek olayım diye, biz burada neyin tartışmaısnı yapıyoruz.

Bu kafa ile adam olmayacağız, bazı şeyleri çözmemiz lazım. Kusura bakmayın uzattım yersiz yere belki ama içim acıyor bu hallerimizi gördükçe ve üzülüyorum o yüzden tutamadım kendimi. Dediğim gibi kimseye ithaf değil tamamen genel bir izlenimin neticesinde söylüyorum bunları istemeden kırdıysam affedin,

iyi akşamlar
resul37c

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

alast4ir alast4ir http://enginonal.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 17 / 59
  • Ticaret 1, (%100)
Adrian kardeşim bu durumları ilk grupta da yaşadık sende biliyorsun konuştuk hatta. belki de en büyük hatamız ilk grubun aynısını tekrar geri almak oldu ama bilmiyorum genede.
Anlamadığım birşey daha var link eklemiyorum ben mesela, ama arkadaşlar ekliyor birbirimize hem yorum hemde azda olsa faydalı olalım diye sürekli bi manipüle durumları söz konusu.

Arkadaşlar burdan veya özelden bana seçimler hakkında yazan arkadaşlar içinde söyle diyim hem fayda sağlayalım diyoruz, hemde gruptaki siteleri eleştirecek arkadaşlarun durup durmamak kendi seçimleri! Kimseyi zorla gelin demedim veya zorlada çıkmayın demem!
Grubu takip etmediğim 2 gün içerisinde 3 arkadaş daha başvurdu haber geldiği için ekleme gereği duydum.

Herkese kolay gelsin

Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr

stiltasarim stiltasarim Üni Hakkında - Üniversite Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)
16.01.2016 tarihinin yorumları "Nedim" adıyla atılmıştır.

resul37c resul37c WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 614
  • Beğeniler 49 / 102
  • Ticaret 5, (%100)
17.01.2016 yorumları "Hüsamettin Doruk" ismi ile atılmıştır.

wmaraci
wmaraci

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
17.01.2016 yorumları ' Sinan Tüfekci ' kullanıcı adı ile gönderilmiştir.

Ek Olarak:

Adrian adlı üyeden alıntı

Yani şimdi bunun yeri belki burası değil ama söylemeden edemeyeceğim.
Kimseye ithaf yada adres değil bu sadece genel söyleyeceklerim. Bizim toplumsal olarak ciddi sakatlıklarımız var. Lütfen yanlış algılamayın ama misal bu link konusuna aşırı kafayı takıyoruz. Bir çok içerik yönetim sisteminde yorumlara atılan linkler zaten otomatik "nofollow" olarak etiketlenir, kullandığınız sistem bunu desteklemiyorsa bile kolayca bu etiketi ekleyebilirsiniz böylece sitenizden "backlink" çıkışı olmamış olur., veyahut yorumu onaylarken linki silip onayabilirsiniz kullandığınız protokol buna izin veriyorsa hocam :)
Neden birine faydamızın dokunmasından bu kadar imtina ettiğimizi cidden çözemiyorum. Yine bu forumda başka bir post okuyordum geçen gün arkadaşımızın birisi bir makale paylaşmış inceleme kıvamında altta da link koymuş sitesine "hani yazının devamını okumak isterseniz" diye altada not düşmüş "linke tıklamak istemezseniz özetini ekliyorum buraya" diye. Yahu neden linke tıklamaktan imtina edeyim? Mesele ne? aman 1 gram faydam dokunmasın kimseye. Başka bir başlıktada adam 1 ürünü tanıtmış konunun gidişatına binayen altınada affiliate link koymuş almak isteyen varsa alsın diye hizmette bulunmuş hemen alta yorumlar geliyor "vay senmisin ürün pazarlayan affiliate koyan çakal" kıvamında.. Pes yahu vallahi pes. Nedir bu birilerine faydamız dokunmasın sendromumuz bizim?

Elin meşhur bir yabancı forumunda (adı lazım değil) adam aynı şeyi yapıp affiliate koyuyor altına, bir bakıyorsun altta çarşaf gibi 80 tane reply "binlerce teşekkür vs. neden? zahmet edip ürünü incelemiş ve tanıtmış diye". El oğlunun bakış açısına bak birde bizimkine. New york'ta yaşayan bir yahudi New Jersey'deki markete gidip alış veriş yapıyor o marketin sahibide yahudi aman kendi insanıma destek olayım diye, biz burada neyin tartışmaısnı yapıyoruz.

Bu kafa ile adam olmayacağız, bazı şeyleri çözmemiz lazım. Kusura bakmayın uzattım yersiz yere belki ama içim acıyor bu hallerimizi gördükçe ve üzülüyorum o yüzden tutamadım kendimi. Dediğim gibi kimseye ithaf değil tamamen genel bir izlenimin neticesinde söylüyorum bunları istemeden kırdıysam affedin,

iyi akşamlar

Katılmıyorum hocam, grup yorum dayanışması olarak kurulmuş bir grup. Makale yazıp altına buradan alınmıştır veya detayı için buraya tıklayın demek çok farklı bir olay. Biz burada sitemize organik yollar ile ulaşmış konu ile ilgili kişilerin duydukları ilgiden ötürü yaptıkları yorumlar gibi göstermek için uğraşıyoruz. Yani yoruma link koymanın mantığı nedir acaba burada ? Ben yorum yazarken karşıma hiç bilmediğim şeylerde çıkıyor yorum yazabılmek için bazılarına 5-10 dakika vakit ayırıyorum sayfa geziyorum hatta reklamına tıkladıklarım dahi oluyor zaman zaman yararı olsun dıyorum. Yorumu atarken ben robot değilim vs cıkıyor ona ayırıyoruz derken zaman harcıyoruz, sonra bi bakıyoruz linkli yorum gelmiş vs işin yoksa tüm yorumlara tek tek hızlı düzenle de site ismi yazıyor mu bak yazıyorsa yazanı sil düzelt ee böyle uğraştıktan sonra ben yazayım oraya o iki kelimeyi de ne anlamı kaldı bu dayanışmanın öyle ise.

Yani kısacası lütfen arkadaşlar yorum yazarken biraz daha ilgili, alakalı fayda sağlayıcı yorumlar yazmaya özen gösterir ve link eklemesi yapmaz isek çok sevinirim kendi adıma konuşuyorum. Linklerini başka sitelere ekletmek isteyen arkadaşlar var ise link değişimi bölümünden istediklerini bulmakta zorlanmayacaktır.

İyi Geceler . .

SonYazilim SonYazilim www.sonyazilim.net Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek cad/cam/cae
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 298 / 299
  • Ticaret 61, (%98)
iki yorum yeniden yazılmıştır.. oğuz ve kaan adıyla ...

Tekrar hatırlatayım pazar günleri yorum yapamayacağım lütfen yorum atmayın sizde borçlu kalmak istemem birde rica ediyorum yorumlarda konu ile ilgli ve kelimeler geçirelim sadece teşekkür etmayelim...

myth2012

Adrian Adrian Web Executive Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Web Executive
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 44 / 43
  • Ticaret 10, (%100)
17/01/16 yorumları saat 19:27 itibariyle Banu adı ile gönderilmiştir.

sefbeyz sefbeyz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek Editör
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
17.01.2016 yorumları Arzu adıyla yapıldı.

TalhaAzam TalhaAzam www.talhaazam.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)
17 Ocak Yorumları Ahmet & Adem Nickleriyle Atılmıştır.

alast4ir alast4ir http://enginonal.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 17 / 59
  • Ticaret 1, (%100)
arkadaşlar bilginiz olsun bugün ve yarın ben yokum diş tedavisi için gün boyu hastanede olucam.
bilginize

Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al