-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
Şuan com olarak faliyette olan sitemi com.tr ye taşımak istiyorum,bundan dolayında nic.tr ye başvurumu Yaptım şuan beklemede,sorum şu olucak marka tescil başvuru formu belgesine patent firmasının verdiği faturayı gönderdim, bunu kabul ederlermi?
Marka tescilimi sektörde 6 adet alan için Yaptım , 2 ay sonra kurumsalda olucak, ama bütün işlerimiz internetten olduğundan domain Taşıma falan sorunsuz Herşeyi halledip geçmek istiyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İç mimar
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhabalar ;
Eğer isimsoyisim.com.tr için başvuru yapacaksanız marka patent ile işlem yapmanıza gerek yoktur.
alanadi.com.tr için başvuru yapacaksanız Türk Patent Enstitüsü'ne başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuruyu bireysel olarakta yapabiliyorsunuz. Ancak e-imza'nız olması gerekiyor.
Başvuru ile ilgili bilgilendirmeler youtube üzerinde olması gerekiyor.
Diyelim bir şekilde başvuruyu TPE'ye yaptınız. Gelelim Nic.tr işlemlerine :
Nic.tr üzerinden domain başvurusu yapıyorsunuz. Ardından sizden belge gönderilmesi talep ediliyor. Belge olarak Alan Adı Tahsis Formu + Marka Patent Başvuru Belgesi + Nüfus Cüzdanı Fotokopisini web üzerinden jpg formatıyla gönderiyorsunuz.
İşlem çok basit aslında detaylı bilgi için TPE (0312 303 13 03) / Nic.tr (0312 988 00 60) nolu numaraları arayarak destek alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
danışmanlık
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Savaş Bey;
İlgili işlem için başvuru sonrası başvuru yapan marka vekilinizin ekranına dusen alındı yazısını
talep etmelisiniz. Bu evrak ile ".com.tr" alan adını alabılırsınız.
Bunun dışında fatura ekran goruntusu geçersizdir.
Saygılarla.
Ufuk TERZİ
Patent Vekili