Suat Bayram adlı üyeden alıntı

Merhabalar ;

Eğer isimsoyisim.com.tr için başvuru yapacaksanız marka patent ile işlem yapmanıza gerek yoktur.

alanadi.com.tr için başvuru yapacaksanız Türk Patent Enstitüsü'ne başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuruyu bireysel olarakta yapabiliyorsunuz. Ancak e-imza'nız olması gerekiyor.

Başvuru ile ilgili bilgilendirmeler youtube üzerinde olması gerekiyor.

Diyelim bir şekilde başvuruyu TPE'ye yaptınız. Gelelim Nic.tr işlemlerine :

Nic.tr üzerinden domain başvurusu yapıyorsunuz. Ardından sizden belge gönderilmesi talep ediliyor. Belge olarak Alan Adı Tahsis Formu + Marka Patent Başvuru Belgesi + Nüfus Cüzdanı Fotokopisini web üzerinden jpg formatıyla gönderiyorsunuz.

İşlem çok basit aslında detaylı bilgi için TPE (0312 303 13 03) / Nic.tr (0312 988 00 60) nolu numaraları arayarak destek alabilirsiniz.

Bu yazdıkalrınızın hiçbirinde sıkıntı yok hepsi tamam sadece Belge olarak Marka Patent Başvuru Belgesi kısmı ben bu başvuruyu destekpaten firması ile yaptım ve bu bege için bana markamın adını yazarak fatura kestiler ve ben bu faturayı gönderdim,bu fatura Marka Patent Başvuru Belgesi olarak kabul görürmü? başvuruyu cuma akşam saat 17:00 da yapmıştım hafta sonu olduğundan uzadı sanırım belge değerlendirme bekliyor diyor...