lostyazilim
tr.link

Düşecek domainleri nasıl buluruz? Pagerankı yüksek domain bulmanın yolları Videolu anlatım.

14 Mesajlar 3.618 Okunma
lstbozum
tr.link

kenanagkurt kenanagkurt arama motoru optimizasyonu Kullanıcı
    • Üyelik 17.04.2012
    • Yaş/Cinsiyet 45 / E
    • Meslek arama motoru optimizasyonu
    • Konum Antalya
    • Ad Soyad K** A**
    • Mesajlar 163
    • Beğeniler 11 / 19
    • Ticaret 1, (%100)
    Merhabalar arkadaşlar sizlere kendi kullandığım yöntemi ve drop domainleri nasıl bulacağımızı ve pagerankı yüksek domainler nasıl yakalanır? Kısaca anlatacağım.

Video linki burada

http://www.youtube.com/watch?v=tXH2WsfZEa0

Drop Domain nasıl bulunur ? Pagerankı yüksek domain bulma % 100 denenmiştir.

Drop domain bulma yöntemi (Düşecek domainleri bulma yöntemi)
    Bunun için yapmanız gereken ilk işlem google amcayı açmak. olacak.
    Google açıldıktan sonra buraya expired domains yazıyoruz.
    Sitemiz görüldüğü üzere açıldı. (www.expireddomains.net) Burada yapmanız gereken ilk şey buraya üye olmak neden derseniz daha fazla araç açılıyor ve işimizi kolaylaştırıyor.

Üye olduktan sonra e-posta adresimize aktivasyon maili gelecek onaylandıktan sonra siteye girebileceğiz.
    Burada bir iki ayar yaparak işimizi kolaylaştırabiliriz.
    Show Filtere tıkladım.

İzlediğiniz için teşekkür ederim, umarım videom faydalı olmuştur.

Aklınıza takılan soruların cevaplarını vermeye çalışacağım.

tam konuyu da buraya ekledim İsteyen video izlemek yerine okuyadabilir.

Drop domain yakalama

Bu arada videoyu min 480p ve 720p olarak izleyin yazı olduğu için görünmesi zor olabilir.

Konu ile ilgili sorularınızı burdan, sitemdeki konudan veya youtube üzerinden sorabilirsiniz.
    Gerilim

kişi bu mesajı beğendi.

r10 - kenanagkurt | EmirWebTasarim.com
    wmaraci
    reklam

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 09.12.2013
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek programcı
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad A** B**
    • Mesajlar 832
    • Beğeniler 65 / 138
    • Ticaret 1, (%100)
    video çok uzun. Droptan ziyade düşmeden önce açık artırmaya giren domainler nasıl alınır ona değinseniz güzel olabilir. Çünkü değerli domainleri oradan boşa düşmeden alıyorlar
    kenanagkurt

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.04.2012
    • Yaş/Cinsiyet 45 / E
    • Konum Antalya
    • Ad Soyad K** A**
    • Mesajlar 163
    • Beğeniler 11 / 19
    • Ticaret 1, (%100)
    Onun için ücret ödemeniz gerekiyor eğer para sorun değil derseniz anlatayım

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 09.12.2013
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek programcı
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad A** B**
    • Mesajlar 832
    • Beğeniler 65 / 138
    • Ticaret 1, (%100)
    onu anlat hocam yıllık ücreti 10-15 tl filan zaten. Değerli domainler oradan alıyor zaten onun haricinde biraz şans oluyor

wmaraci
    wmaraci

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 23.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Eğitmen
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad D** A**
    • Mesajlar 2077
    • Beğeniler 522 / 448
    • Ticaret 21, (%90)

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

onu anlat hocam yıllık ücreti 10-15 tl filan zaten. Değerli domainler oradan alıyor zaten onun haricinde biraz şans oluyor

Anlatılacak bir durumu yok backorder yapıyorsunuz ki bunlar 69 dolardan başlar domaini sizin yerinize yakalıyorlar. Böylece prli domaniniz olmuş oluyor. 10-15 sadece reg fiyatı.
    impjix

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.04.2012
    • Yaş/Cinsiyet 45 / E
    • Konum Antalya
    • Ad Soyad K** A**
    • Mesajlar 163
    • Beğeniler 11 / 19
    • Ticaret 1, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Anlatılacak bir durumu yok backorder yapıyorsunuz ki bunlar 69 dolardan başlar domaini sizin yerinize yakalıyorlar. Böylece prli domaniniz olmuş oluyor. 10-15 sadece reg fiyatı.

Aynen, benim anlattığım şekilde de alıyorsunuz arasındaki tek fark yaşı . Tabi ki o şekil almak daha iyi ama param var diyorsan https://tr.auctions.godaddy.com/?ci=88058 burayı inceleyin derim.

Natroda başladı bu işlere belki promosyon yaparlar. :) Sizinde dediğiniz gibi 69$ dan başlıyor kalite bir domain için katını veriyorsunuz.

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 23.04.2013
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Eğitmen
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad D** A**
    • Mesajlar 2077
    • Beğeniler 522 / 448
    • Ticaret 21, (%90)

kenanagkurt adlı üyeden alıntı

Aynen, benim anlattığım şekilde de alıyorsunuz arasındaki tek fark yaşı . Tabi ki o şekil almak daha iyi ama param var diyorsan https://tr.auctions.godaddy.com/?ci=88058 burayı inceleyin derim.

Natroda başladı bu işlere belki promosyon yaparlar. :) Sizinde dediğiniz gibi 69$ dan başlıyor kalite bir domain için katını veriyorsunuz.

Linktekiler backorder arttırmaları değil.

• Üyelik 17.04.2012
    • Yaş/Cinsiyet 45 / E
    • Konum Antalya
    • Ad Soyad K** A**
    • Mesajlar 163
    • Beğeniler 11 / 19
    • Ticaret 1, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Linktekiler backorder arttırmaları değil.

onu verdim çünkü orda Popüler Aramalar bölümünde zararına satışlar var üyelik gerektirmeden de alabilirsiniz.

castiel castiel WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 15.02.2014
    • Yaş/Cinsiyet 44 / E
    • Meslek webmaster
    • Konum Diğer
    • Ad Soyad H** T**
    • Mesajlar 509
    • Beğeniler 94 / 97
    • Ticaret 4, (%100)
    Konu için teşekkürler ama ben bu sitelerdeki domainleri pek anlamıyorum şimdi şu adreste listelenen domainlere bakıyorum mesela 85526.com yazmışlar 29 kişi teklif vermiş 30.sen teklif etsen kazansan ne olur kazanmasan ne olur ? böyle bir domain pr değeri çok yüksek olsa yine faydası yok google pr değeri olayını sonlandırdı hadi aldın uyanıklık yapıp satış yapayım diye site açtın geldin foruma pr5 sitesinden backlink çıkışlı fiyat 30tl dedin domaine bakacağız domain yeni register edilmiş ordan'da kazancın olmayacak o zaman işte aklıma başka soru geliyor ne işimize yarayacak ? site açıp kullansan jenerik bir isimde değil ki ? kısaca söylemek istediğim bunun Türkçe versiyonu varmı yani düşmekte olan türkçe domain adresi varmı ?

www.parkpera.com

• Üyelik 17.04.2012
    • Yaş/Cinsiyet 45 / E
    • Konum Antalya
    • Ad Soyad K** A**
    • Mesajlar 163
    • Beğeniler 11 / 19
    • Ticaret 1, (%100)

castiel adlı üyeden alıntı

Konu için teşekkürler ama ben bu sitelerdeki domainleri pek anlamıyorum şimdi şu adreste listelenen domainlere bakıyorum mesela 85526.com yazmışlar 29 kişi teklif vermiş 30.sen teklif etsen kazansan ne olur kazanmasan ne olur ? böyle bir domain pr değeri çok yüksek olsa yine faydası yok google pr değeri olayını sonlandırdı hadi aldın uyanıklık yapıp satış yapayım diye site açtın geldin foruma pr5 sitesinden backlink çıkışlı fiyat 30tl dedin domaine bakacağız domain yeni register edilmiş ordan'da kazancın olmayacak o zaman işte aklıma başka soru geliyor ne işimize yarayacak ? site açıp kullansan jenerik bir isimde değil ki ? kısaca söylemek istediğim bunun Türkçe versiyonu varmı yani düşmekte olan türkçe domain adresi varmı ?

videomu izlemişseniz orada türkçe domainlerde olduğunu göreceksiniz. Anlattığım şekilde bir sürü türkçe pr li domain aldım. Pagerank olayı tamamen bitmedi. Etkisi var hala pagerankı kaldırdık diye her yerde geçiyor ama resmi bir açıklama yok.

Artı pr6 aldı olup saçma sapan bir domain alacağınıza pr2 domain alın ama ismi kalite olsun Birşeyi alırken satma durumunu da düşünmek gerek.

wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al