Konu için teşekkürler ama ben bu sitelerdeki domainleri pek anlamıyorum şimdi şu adreste listelenen domainlere bakıyorum mesela 85526.com yazmışlar 29 kişi teklif vermiş 30.sen teklif etsen kazansan ne olur kazanmasan ne olur ? böyle bir domain pr değeri çok yüksek olsa yine faydası yok google pr değeri olayını sonlandırdı hadi aldın uyanıklık yapıp satış yapayım diye site açtın geldin foruma pr5 sitesinden backlink çıkışlı fiyat 30tl dedin domaine bakacağız domain yeni register edilmiş ordan'da kazancın olmayacak o zaman işte aklıma başka soru geliyor ne işimize yarayacak ? site açıp kullansan jenerik bir isimde değil ki ? kısaca söylemek istediğim bunun Türkçe versiyonu varmı yani düşmekte olan türkçe domain adresi varmı ?
videomu izlemişseniz orada türkçe domainlerde olduğunu göreceksiniz. Anlattığım şekilde bir sürü türkçe pr li domain aldım. Pagerank olayı tamamen bitmedi. Etkisi var hala pagerankı kaldırdık diye her yerde geçiyor ama resmi bir açıklama yok.
Artı pr6 aldı olup saçma sapan bir domain alacağınıza pr2 domain alın ama ismi kalite olsun Birşeyi alırken satma durumunu da düşünmek gerek.